sluit popup
Wie ben jij?

Heb je advies nodig? Of ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Laat jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Toch liever bellen? 088-3551400

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

Bedrijf kopen als ondernemer

Ben je ondernemer en wil je een bedrijf kopen om jouw bestaande onderneming te laten groeien en jullie marktpositie te versterken? Dutch Dream Group helpt je daarbij. Hoe? Dat hangt van jou en jouw wensen af.

Je bent op zoek naar meer dan alleen een investering. Je wilt een bedrijf kopen en naar een hoger plan tillen; met je voeten in de klei staan en bouwen aan een succesvolle toekomst van zowel jouw bestaande onderneming als de overnamekandidaat. Bij Dutch Dream Group horen we dit soort verhalen vaak.

Benieuwd hoe we jouw als ondernemer kunnen helpen? Plan via onderstaande knop een eerste kennismakingsgesprek in!

Afspraak plannen

Bedrijven te koop

Een ander verhaal dat we vaak horen: ondernemers die hun bedrijf willen verkopen. Vanwege pensioen, marktontwikkelingen of omdat het tijd wordt voor nieuwe dingen. Wij zijn de verbindende schakel tussen kopende en verkopende ondernemers. Vanuit ons netwerk helpen we jou aan een goede match. Je neemt zo een bedrijf over dat past bij de ambitie én expertise van jou en jouw onderneming. Een bedrijf waarin jij, met je ervaring als ondernemer, écht verschil kunt maken.

De juiste match

Naast het maken van de juiste match begeleiden we jou in elke stap van de overname en brengen we jou in contact met ons uitgebreide netwerk van informal investors, investeringsmaatschappijen en andere financieringspartijen, om invulling te kunnen geven aan de juiste financieringsconstructie.

Een bedrijf kopen?

Wil je een bedrijf kopen als ondernemer? Er zijn verschillende manieren om dat te doen. Wij geven graag toelichting op de mogelijkheden. Wil je weten wat bij jou past of heb je vragen over de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op!

Neem contact met ons op.


Ja, ik blijf graag op de hoogte

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

De diensten van Dutch Dream Group