Dutch Dream Group Profiler Tool

Je bent of voelt zich ondernemer, maar je bent op zoek naar de exact te volgen koers en naar de optimale inzet van uw passie, ambitie en kwaliteiten? Dutch Dream Group heeft veel ervaring met een grondige analyse van jouw ondernemerscompetenties. Wij hebben hiervoor een eigen methodiek ontwikkeld: de Matchprofiel analyse. Belangrijk onderdeel van onze Match Profiel Analyse is de Dutch Dream Profiler.

Over de Match Profiel Analyse en Dutch Dream Profiler

Onze Match Profiel Analyse bestaat uit een combinatie van de Dutch Dream Profiler en een aantal een-op-een sessies. De Profiler is zonder twijfel de meest uitgebreide en praktisch toepasbare vragenlijst van Nederland specifiek voor ondernemers. Daar zijn we trots op! De Profiler is ontwikkeld in samenwerking met ervaren ondernemerscoaches en het resultaat van vele honderden sessies met ondernemers.

Wat levert het je op?

Eindresultaat van de Profiler is een objectief rapport op basis waarvan je een hoger zelfbewustzijn ontwikkelt als MBI ondernemer. In onze visie een absolute voorwaarde voor succesvol duurzaam ondernemerschap! Samen met de een-op- een sessie krijg je een zeer scherp persoonlijk matchprofiel dat een concrete basis vormt voor het vinden van een onderneming die echt bij je past.

Heb je reeds een scherp profiel? 

Als je al een scherp beeld van jouw toekomstige onderneming en jouw eigen ondernemersprofiel heeft dan gebruiken we dit graag als uitgangspunt.

Meld je aan
voor het Profiler Rapport!

Zoek een bedrijf

Bekijk onze database voor het huidige vraag en aanbod van bedrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maak een afspraak

Heeft u interesse? Voor meer informatie, neem contact met ons op

Maak kennis met het team

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief!