BP4129-038

Bedrijf aangeboden

BP4129-038

Type: Handel

Branche: Medisch / Pharma

Regio: Zuidoost-Nederland

Soort transactie: In overleg

Opdrachtgevers: BtB

Aantal werknemers: 13

Omzet: 500.000 – 999.999

De onderneming is actief in reparatie en stoffering van medische hulpmiddelen en revalidatietechniek zoals stoelen, banken en bedden. Opdrachtgevers zijn voornamelijk B2B. De onderneming ontwerpt klantgerichte oplossingen en staat hierdoor in de markt bekend als specialist. Door de toenemende vergrijzing zal de markt de komende jaren in omvang groeien.

Het bedrijf is gevestigd in een goed te bereiken en duurzaam pand in het zuidoosten van Nederland, wat optioneel onderdeel is van de transactie. Er zijn momenteel circa 13 medewerkers werkzaam bij de onderneming, goed voor 8,5 fte.

De reden van verkoop is het naderen van de pensioengerechtigde leeftijd door de huidige directie. De organisatie is dusdanig ingericht dat er geen afhankelijkheid van de eigenaar is. Om de continuïteit van de onderneming te garanderen wordt er tijdig gezocht naar een geschikte koper. Indien gewenst is er bereidheid de overdracht goed te ondersteunen.

De potentiële koper dient in beginsel gezocht te worden binnen de volgende doelgroep:
– Bedrijven die zich richten op gelijksoortige of aanpalende disciplines en die uitbreiding of versterking zoeken in de bedrijfsactiviteit of regio.
– Een MBI-kandidaat met affiniteit en bekendheid met de markt.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?
Bij interesse in een nadere kennismaking ontvangen wij graag van u informatie over uw beweegredenen. Vervolgens zal er een gesprek plaatsvinden met de eigenaar. Uiteraard behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte