BP4129-038

Bedrijf aangeboden

BP4129-038

Type: Handel

Branche: Medisch / Pharma

Regio: Zuid

Soort transactie: In overleg

Winstgevendheid: Vertrouwelijk

Aantal werknemers: 5 – 9, 10 – 19

Omzet: 500.000 – 999.999

Onderneming is een familiebedrijf en betreft een professionele verfproducent. De onderneming is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en marktintroductie van verfproducten en kent een nationaal afzetgebied, waarbij diverse afnemers producten verkopen aan eindgebruikers in Europa. Producten worden onder eigen merk en private label op de markt gebracht. Onderneming produceert verfproducten voor o.a. dhz-ketens, de timmerindustrie, meubel- en interieurspuiterijen, machinebouwers en diverse andere professionele eindgebruikers. Het productassortiment bestaat uit lakken, beitsen en coatings.

Aanleiding
De huidige ondernemers hebben een levensfase bereikt waarbij overdracht van de bedrijfsactiviteiten opportuun is. Daarnaast zijn de ondernemers van mening dat het moment is aangebroken om een andere ondernemer of investeerder deze sterke basis verder uit te laten bouwen in de aankomende jaren.

Investeringsoverwegingen:
• Breed productportfolio met onderscheidende producten vanuit eigen ontwikkeling en innovatie.
• Stabiele klantenbasis, met een uitstekende spreiding in de klantportefeuille.
• Kansen op het gebied van internationalisering en het aanboren van andere marktsegmenten zijn nog onbenut gebleven.
• Onderneming kan een uitstekende aanvulling zijn voor een onderneming actief in de verfproductie of een hieraan gerelateerde sector.

Proces
Na ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring is er in overleg met onze opdrachtgever een informatiememorandum beschikbaar. Indien je na het bestuderen van het informatie-memorandum geïnteresseerd bent, word je gevraagd jouw interesse concreet te maken. Een kennismaking met de ondernemers is vervolgens mogelijk.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte