BP4130-058

Bedrijf aangeboden

BP4130-058: Onderneming actief in verkoop van kwaliteitskeukens

Type: Handel

Branche: Keukenbranche

Regio: Noord-Holland

Winstgevendheid: Winstgevend

Aantal werknemers: 5

Omzet: 2.000.000 (2017)

Omschrijving

De onderneming verkoopt keukens in alle stijlen, van modern, traditioneel, strak tot authentiek en richt zich op het midden- en hoge segment. Momenteel wordt er verkocht aan particulieren, er liggen kansen om de zakelijke markt te bedienen. Er wordt gewerkt met een aantal vaste leveranciers voor interieur en apparatuur.

De omzet (circa € 2mio) is niet afhankelijk van verkoop door de eigenaar. Er is een goed gevulde orderportefeuille. De onderneming heeft een goede winstgevendheid met een EBITDA percentage van circa 20%.

Het bedrijf is gevestigd in een huurpand in Noord-Holland. Er staat een zelfstandig, ingewerkt team van circa 5 medewerkers. Door een nieuwe marketingstrategie groeit de omzet de laatste jaren sterk en er zijn kansen om deze groei de komende jaren door te zetten.

De reden van verkoop is dat de eigenaar, die het lange tijd succesvol heeft geleid, toe is aan een nieuwe uitdaging. De nieuwe eigenaar kan zich richten op continuering van het huidige beleid, het aansturen van het team en de operatie.

De potentiële koper dient in beginsel gezocht te worden binnen de volgende doelgroepen:

  • Een MBI-kandidaat die in staat is om een dergelijk bedrijf aan te sturen.
  • Bedrijven of groepen die zich richten op gelijksoortige of aanpalende disciplines en die uitbreiding zoeken of zich meer willen richten op dit marktsegment.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?

Bij mogelijke interesse ontvangen wij graag informatie over je beweegredenen. Vervolgens kan er, na afstemming met onze opdrachtgever, een informatiememorandum gedeeld worden. Uiteraard behandelen wij je gegevens vertrouwelijk.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte