BP1402-048

Bedrijf aangeboden

BP41402-048

Type: Installatietechniek

Branche: Richt zich voornamelijk op de utiliteit

Regio: Zuid-Nederland

Aantal medewerkers: 20 fte

Omzet: Circa €2,2 mio (2017)

Omschrijving

Bedrijf in de installatietechniek met een goed gevulde orderportefeuille. De onderneming is actief in de installatietechniek en richt zich voornamelijk op de utiliteit. Door kwaliteit te leveren en gemaakte afspraken na te komen zijn er langdurige relaties met de opdrachtgevers opgebouwd. Naast de uitvoering van complete installaties voor verschillende opdrachtgevers verkoopt de onderneming ook prefab-installatiedelen en detacheert monteurs voor diverse specialisaties. Daarnaast is er een verkooppunt met een uitgebreid en professioneel assortiment met o.a. waterleidingen, ketels, fittingen, etc..

De onderneming is gevestigd in een bedrijfspand in het zuiden van het land, wat in eigendom is van de huidige eigenaren. De opdrachtgevers van de onderneming bevinden zich doorgaans binnen een straal van 100 km en de opdrachten zijn in de meeste gevallen grote en langdurige projecten. Monteurs worden vaak voor langere tijd ingezet op een van de projecten en is de onderneming voor geruime tijd in de toekomst verzekerd van inkomsten die voortvloeien uit de opdrachten. Er is momenteel een ervaren team van circa 20 monteurs in vaste dienst en 22 monteurs in de flexibele schil.

Eén van de eigenaren heeft aangegeven zijn aandeel in de onderneming (50%) te willen verkopen om de continuïteit van de onderneming te waarborgen.

De potentiële koper dienst in beginsel gezocht te worden binnen de doelgroep van bedrijven of groepen die zich richten op gelijksoortige aanpalende disciplines en die uitbreiding zoeken of zich meer willen richten op dit marktsegment.

Een MBI-kandidaat met affiniteit en bekendheid met de markt is mogelijk.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?

Bij interesse ontvangen wij graag informatie over uw beweegredenen. Vervolgens kan er, na afstemming met onze opdrachtgever, een informatiememorandum gedeeld worden. Uiteraard behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte