BP4133-108

Bedrijf aangeboden

BP4133-108

Type: IT

Branche: Onderneming met SaaS product in niche markt

Regio: Midden-Nederland

Aantal medewerkers: 5-10

Omzet: 800k (2017)

Omschrijving

De onderneming heeft een Cloud platform ontwikkeld waar verschillende stakeholders relevante asset management informatie kunnen verwerken en inzien. Het platform, dat de asset management informatie koppelt aan Geo-informatie, wordt uitsluitend op abonnementsbasis in een niche markt verkocht. De overige dienstverlening bestaat onder meer uit advies over inrichting, gebruik en onderhoud. De klantenportefeuille bestaat uit Overheden, semipublieke- en private instellingen.

Het bedrijf is gevestigd in een huurpand in Midden-Nederland, waar momenteel circa 10 medewerkers werkzaam zijn. Dit team bevat meerdere ontwikkelaars die nieuwe toepassingen voor het platform ontwikkelen.

De reden van verkoop is het naderen van de pensioengerechtigde leeftijd van de ondernemer. De ondernemer is bereid een goede overdracht te ondersteunen.

De potentiële koper dient in beginsel gezocht te worden binnen de volgende doelgroepen:

  • Bedrijven of groepen die zich richten op gelijksoortige of aanpalende disciplines en die uitbreiding zoeken of zich meer willen richten op dit marktsegment.
  • Een MBI-kandidaat met affiniteit en bekendheid met de markt.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?

Bij mogelijke interesse ontvangen wij graag informatie over uw beweegredenen. Vervolgens kan er, na afstemming met onze opdrachtgever, een informatiememorandum gedeeld worden. Uiteraard behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte

ga('create', 'UA-63394827-1', 'auto', ); ga('send', 'pageview');