BP4135-128

Bedrijf aangeboden

BP4135-128

Type: Productie

Branche: Productie

Regio: Midden-Nederland

Aantal medewerkers: ca. 30 medewerkers

Omzet: Circa € 4,5 mio (2017)

Omschrijving

De onderneming is een allround toeleverancier van metaal- en kunststofproducten, er wordt een breed scala aan bewerkingen gerealiseerd met het hoogwaardige machinepark. Het bedrijf levert vooral metaalproducten aan de toeleveringsindustrie (onder anderen aan de machinebouw, meubelindustrie en de projectbouw). Men is zich de afgelopen jaren gaan specialiseren op precisie werk, technisch hoogwaardige producten.

De onderneming is gevestigd in een bedrijfspand in het midden van het land, wat in eigendom van de huidige eigenaar is. Er is momenteel een ervaren team medewerkers van circa 30 medewerkers. De huidige eigenaar heeft er de laatste jaren voor gezorgd dat de onderneming onafhankelijk van de eigenaar opereert.

De reden van verkoop is wegens het naderen van de pensioen gerechtigde leeftijd van de huidige eigenaar. Om de continuïteit van de onderneming te garanderen wordt er tijdig gezocht naar een geschikte koper. Het Onroerend Goed is onderdeel van de beoogde transactie.

De potentiële koper dient in beginsel gezocht te worden binnen de doelgroep van bedrijven of groepen die zich richten op gelijksoortige of aanpalende disciplines en die uitbreiding zoeken of zich meer willen richten op dit marktsegment.

Een MBI-kandidaat met affiniteit en bekendheid met de markt is een mogelijkheid.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?

Bij interesse ontvangen wij graag informatie over uw beweegredenen. Vervolgens kan er, na afstemming met onze opdrachtgever, een informatiememorandum gedeeld worden. Uiteraard behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte