BP4141-039

Bedrijf aangeboden

BP4141-039

Branche: Installatie

Regio: West-Nederland

Aantal medewerkers: ca. 20 medewerkers

Omzet: ca. € 3,2 mio (2018)

Omschrijving

De onderneming, thans gevestigd in het groene hart, is een totaalleverancier en system integrator van ICT / Telecom oplossingen. De focus ligt op de branches: Industrie (30%), dienstverlening/hospitality (20%) en de zorg (50%) en heeft een totale omzet van >3M€ waarvan >35% recurring omzet betreft.

Van oudsher lag de focus op de groot zakelijke markt ten aanzien van Unified Communications. De huidige focus ligt op verpleeg -en zorginstellingen met een zorgspecialisatie waarbij tevens innovatieve oplossingen worden geleverd. De onderneming is een system integrator die een integraal concept omvattende telefonie, netwerken, toegangscontrole, toezicht, dwaaldetectie, gebouwbeheer systemen, videoanalyse en verlichting aan kan bieden.

De huidige eigenaar wil zijn onderneming overdragen en zich focussen op het uitbouwen van het aantal opdrachten waarbij innovatieve zorgoplossingen worden geleverd. Inmiddels zijn er een viertal zorginstellingen die met deze innovatieve oplossingen werken en er wordt veel verwacht van dit concept.

De potentiële koper dient in beginsel gezocht te worden binnen de doelgroep van bedrijven of groepen die zich richten op gelijksoortige of aanpalende disciplines. Door de goed gepositioneerde marktgebieden is deze onderneming een kans om uit te breiden dan wel toe te treden tot deze specifieke markten.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?

Bij interesse ontvangen wij graag informatie over jouw beweegredenen. Vervolgens kan er, na afstemming met onze opdrachtgever, een informatiememorandum gedeeld worden. Uiteraard behandelen wij jouw gegevens vertrouwelijk.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte