BP4149-069

Bedrijf aangeboden

BP4149-069

Branche: Productie

Regio: Zuidwest-Nederland

Aantal medewerkers: 10 medewerkers

Omzet: ca. € 2,5 mio (2018)

Omschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in het snijden en bewerken van plaatmateriaal. Opdrachtgevers hebben een betrouwbare partner in de onderneming vanwege de uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot het bewerken van de diverse materialen, in verschillende diktes en vormen. De onderneming beschikt over een groot machinepark met een verscheidenheid aan hoogwaardige apparatuur.

De onderneming is gevestigd in een bedrijfspand in het zuidwesten van het land, wat in eigendom van de huidige eigenaar is. Er is momenteel een ervaren team van circa 10 medewerkers. De huidige eigenaar heeft er de laatste jaren voor gezorgd dat de onderneming vrijwel onafhankelijk van de eigenaar opereert.

De reden van verkoop is wegens het naderen van de pensioen gerechtigde leeftijd van de huidige eigenaar. Om de continuïteit van de onderneming te garanderen wordt er tijdig gezocht naar een geschikte koper. Het Onroerend Goed is geen onderdeel van de beoogde transactie.

De potentiële koper dient in beginsel gezocht te worden binnen de volgende doelgroep:
– Bedrijven die zich richten op gelijksoortige of aanpalende disciplines en die uitbreiding of versterking zoeken in de bedrijfsactiviteit of regio.
– Een MBI-kandidaat met affiniteit en bekendheid met de markt.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?

Bij interesse ontvangen wij graag informatie over jouw beweegredenen. Vervolgens kan er, na afstemming met onze opdrachtgever, een informatiememorandum gedeeld worden. Uiteraard behandelen wij jouw gegevens vertrouwelijk.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte