BP4156-099

Bedrijf aangeboden

BP4156-099: Ontwikkelaar innovatieve meetingsoftware

Type: zakelijke dienstverlener

Branche: IT

Locatie: ambulant

Omvang: 1 FTE

Omzet: 50k

Omschrijving

De onderneming heeft een eigen applicatie voor meetings ontwikkeld waardoor meetings overzichtelijker en efficiënter worden voor bedrijven en teams. Met de software kunnen gebruikers voor en tijdens meetings bestanden uploaden en aanpassen, zodat dit voor iedereen zichtbaar is. De applicatie wordt verkocht op abonnementsbasis aan bedrijven en instanties in elke sector. De software wordt nu ontwikkeld op locatie van het moederbedrijf. Bij verkoop kan de locatie makkelijk verplaatst worden.

Reden van verkoop
De eigenaar, een strategische partij, wil zijn focus ergens anders op richten en zoekt een nieuwe eigenaar voor de onderneming. De huidige eigenaar is bereid een goede overdracht te ondersteunen.

Potentie
Afgelopen jaar heeft er een omzetgroei van 25 procent plaatsgevonden. Voor aankomende jaren wordt eenzelfde groei verwacht. De onderneming heeft een breed bereik, dit zou geoptimaliseerd kunnen worden.

Kans
De potentiële koper dient in beginsel gezocht te worden binnen de doelgroep van bedrijven of groepen die zich richten op gelijksoortige of aanpalende disciplines. De applicatie is ook interessant voor MBI kandidaten die affiniteit hebben met appontwikkeling en de IT collaborationmarkt.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?

Bij interesse ontvangen wij graag informatie over uw beweegredenen. Vervolgens kan er, na
afstemming met onze opdrachtgever, een informatiedocument gedeeld worden. Uiteraard behandelen
wij uw gegevens vertrouwelijk.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte