BP4157-109

Bedrijf aangeboden

BP4157-109: Dynamisch opleidingsbedrijf met juridische specialisatie

Type: zakelijk dienstverlener

Branche: Opleiding & Training

Regio: Midden-Nederland

Omvang: 7 FTE

Omzet: 1.000.000 – 1.500.000

Omschrijving

De onderneming, thans gevestigd in het midden van het land, is een aanbieder van juridische cursussen en uitgever van digitale modellen. Een aantal jaren geleden is er een nieuw label toegevoegd om zodoende met een multi brand strategie in te spelen op verschillende marktontwikkelingen.

Opdrachtgevers zijn voornamelijk advocaten(kantoren) en notarissen, verspreid over heel Nederland. Er zijn mogelijkheden om de dienstverlening uit te breiden naar andere marktsegmenten.

Het betreft een loyaal team van 8 medewerkers, samen goed voor 7 fte. De jaarlijkse omzet is licht groeiend en bedroeg circa €1,4mio in 2018. Er zijn reeds investeringen gedaan welke zich in de nabije toekomst uit moeten gaan betalen. Door de verkoop van abonnementen ligt er een basis van recurring omzet om verder uit te bouwen.

Reden van verkoop
De eigenaar, die het lange tijd succesvol heeft geleid, is toe aan een nieuwe persoonlijke uitdaging die los zal staan van de huidige activiteiten.

De potentiële koper dient in beginsel gezocht te worden binnen de doelgroep van bedrijven of groepen die zich richten op gelijksoortige of aanpalende disciplines. Door de goed gepositioneerde labels is deze onderneming een kans om zowel in het hoge als lagere segment uit te breiden dan wel toe te treden op deze specifieke markt. Een MBI kandidaat met affiniteit en bekendheid met de markt is niet uitgesloten.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?

Bij interesse ontvangen wij graag informatie over uw beweegredenen. Vervolgens kan er, na
afstemming met onze opdrachtgever, een informatiedocument gedeeld worden. Uiteraard behandelen
wij uw gegevens vertrouwelijk.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte