BP4093-015

Bedrijf gezocht:

BP4093-015

Type: Diensten – service, Diensten – zakelijk

Branche: Overig, Zakelijke dienstverlening

Regio: Midden

Soort transactie: In overleg

Omzet: 500.000 –  2.499.999

Winstgevendheid: Winstgevend

Aantal werknemers: 5 – 19

Onze opdrachtgever is een volwassen, kwalitatief hoogwaardig marketing-/communicatiebureau, actief op het gebied van merkstrategie, activatie en communicatie.
Het betreffende bureau is in 2014 overgenomen door de huidige ondernemer. De ondernemer is een vrijdenkend en grensverleggend persoon die samen met een enthousiast, jong creatief team en haar klantrelaties een duurzaam resultaat creëert voor de onderneming. Hij heeft een bewezen track record in strategische verandertrajecten binnen de foodsector. Op basis van een strategische visie en het verbinden van mensen laat hij merken groeien en boekt daarmee spraakmakende resultaten. De klantrelaties zijn veelal gerenommeerde A-merken binnen de FMCG. Samen met de klantrelaties gaat het team op zoek naar onderscheidend vermogen als basis voor communicatie & activatie van de merkbeleving. De ambitie van de onderneming is om zich te positioneren als een full-service bureau. Daartoe wil ze haar dienstverlening verbreden met online activiteiten.

Profiel gezocht bedrijf
Ter uitbereiding van haar activiteiten is onze opdrachtgever op zoek naar een online marketing-/communicatiebureau die aansluit bij de genoemde klanten (food/FMCG) en waar de huidige ondernemer(s) de wens hebben om, wellicht gezamenlijk, hun bedrijf naar een full-service concept voor dit soort gerenommeerde klanten te ontwikkelen. Daarbij moet een stevige online creatieve kennis en een adviespositie bij klanten reeds aanwezig zijn.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?
Bij interesse in een nadere kennismaking ontvangen wij graag informatie over de onderneming. Vervolgens zal er een gesprek plaatsvinden met de eigenaar. Uiteraard behandelen wij de gegevens vertrouwelijk.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte