BP4104-046

Bedrijf gezocht:

BP4104-046

Type: Diensten – service

Branche: Overig, Voeding & drank

Regio: Nederland

Soort transactie: Volledige overname

Omzet: 0 – 499.999

Winstgevendheid: Vertrouwelijk

Aantal werknemers: >5 en 45 couverts

Karakteristieken: Bijzondere locaties en/of catering voor projecten en evenementen

Profiel gezocht bedrijf
Onze opdrachtgever wil een reeds ontwikkeld en beproefde formule rondom lokale en eerlijke voeding verder uitrollen. We zoeken ondernemingen ter volledige overname, een participatie of andere vorm van samenwerking zoals door middel van franchising van de formule is ook bespreekbaar. Indicatief >€ 250.000 omzet(potentieel) en vanaf minimaal 5 medewerkers (minimaal 45 couverts).

Locaties en activiteiten moeten liggen in gebieden met veel bedrijvigheid op een unieke locatie en/of zich in een karakteristiek pand bevinden. Locaties met een bijzonder verhaal, eventueel met eigen zalen en mogelijkheden tot verhuur. Het zwaartepunt van de activiteiten van de huidige onderneming liggen in Midden-Nederland, met de wens om uit te breiden naar grote en middelgrote steden.

Onze opdrachtgever
Onze klant is een gerenommeerde onderneming met een dynamisch en professioneel team met dienstverlening op het gebied van daghoreca/restaurants en het opzetten, inrichten en verhuren van met name bijzondere locaties. De onderneming beschikt over moderne eigen faciliteiten voor voedselbereiding. De huidige omzet is >€ 8.000.000. Klanten zijn zowel zakelijk als particulier.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?
Bij interesse in een nadere kennismaking ontvangen wij graag informatie over de onderneming. Vervolgens zal er een gesprek plaatsvinden met de eigenaar. Uiteraard behandelen wij de gegevens vertrouwelijk.

Voor meer informatie over dit bedrijfsprofiel kun je contact opnemen met John Geenen | 088-3551400 | j.geenen@dutchdreamgroup.nl.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte