BP4106-066

Bedrijf gezocht:

BP4106-066

Type: Diensten – zakelijk

Branche: ICT/automatisering

Regio: Midden

Soort transactie: Volledige overname

Karakteristieken: Niche speler in een B2B markt, bedienen klanten met maatwerkoplossingen, klanten in de bovenkant van het mkb (gemiddelde omzet per klant > 50k), klantsegment waar IT een cruciaal onderdeel in de bedrijfsvoering is.

Winstgevendheid: Vertrouwelijk

Aantal werknemers: 5 – 9, 10 – 19, 20 – 49

Omzet: 1.000.000 – 2.499.999,2.500.000 – 4.999.999,5.000.000 – 9.999.999

Gezocht bedrijf: IT-dienstverlener gericht op (niche)hosting. Partijen met software-ontwikkeling in de kern hebben niet de interesse.

De organisatie betreft een IT-onderneming gespecialiseerd in niet-standaard klantoplossingen. Zij richten zich op compromisloze IT-continuïteit. De onderneming is al decennia lang actief op de Nederlandse markt en wordt aangestuurd door meewerkende ondernemers. Middelgrote speler met sterk technisch georiënteerde medewerkers. Open organisatie met een sterk betrokken team, dat de organisatiewaarden uitdraagt. Gericht op het bieden van uitdaging en ontwikkeling, lange termijn focus, NEN-7510, ISO-9001 en ISO-27001 gecertificeerd.

Huidige activiteiten:
Gespecialiseerd in klantspecifieke cloud-oplossingen. Niche speler gericht klantgroepen waar IT-continuïteit cruciaal is in de bedrijfsvoering.

Trackrecord:
Langjarig en duurzaam trackrecord. Zowel in B2B als bij (semi)overheid. Langjarige arbeids- en klantrelaties.

Toegevoegde waarde:
Ontzorging, continuïteit naar de toekomst, goed in staat om focus aan te brengen in de organisatie.

Ambitie:
De ambitie is geformuleerd om een specialisatie in meerdere niches op te bouwen, door nieuwe marktsegmenten toe te voegen aan de bestaande. Bij de groei hoort tevens het versterken van de medewerkersbasis.

Cultuur:
Betrouwbaar, onafhankelijk, professioneel, informele werksfeer, betrokken.

Regio vestiging:
In een straal van maximaal 45 minuten vanaf Utrecht. Intentie is om – op termijn – de locaties fysiek te integreren, in deze regio.

Type klanten:
Zakelijke klanten, professionele gebruikers, kennisinstellingen, overheden.

Grootte:
Recurring hosting omzet tussen € 500.000 – € 1.500.000.

Levensfase:
Organisatie en mensen moeten verder ontwikkeld en uitgebouwd worden voor (versnelde) groei. Beheersprocessen moeten verder afgestemd en geoptimaliseerd worden.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte