BP4134-108

Bedrijf gezocht:

BP4134-108

Type: Diensten

Branche: Kinderopvang

Regio: Globaal het gebied tussen Leiderdorp, Katwijk aan Zee, IJmuiden en Uithoorn.

Grootte: Een of meerdere vestigingen met ieder 2-5 groepen kinderopvang/peuteropvang/buitenschoolse opvang

Winstgevendheid: De financiële situatie van de onderneming mag verlieslatend tot (matig) winstgevend zijn.

Een kinderopvangorganisatie met een aantal locaties in het westen van Nederland. De onderneming is actief als kinderdagverblijf en biedt peuteropvang, peuterschool, voor-, tussen- en naschoolse opvang. Tijdens schoolvakanties bieden ze, voor schoolkinderen, opvang voor de gehele dag aan. De onderneming typeert zich als een professionele en kleinschalige kinderopvang. Er is een uitvoerig pedagogisch beleidsplan aanwezig.

Onze opdrachtgevers kenmerkt zich onder meer door de volgende steekwoorden: kleinschalig, professioneel, veel aandacht voor goed werkgeverschap, flexibel, geven van een eigen identiteit per locatie.

Kleinschalige kinderopvangvestiging(en) die kinderdagverblijf, peuteropvang en/of buiten-, voor-, tussen-, of naschoolse opvang bieden. De onderneming heeft een platte organisatie en de ouders staan dichtbij de organisatie.

De kopende partij gelooft dat een inspirerende inrichting bijdraagt aan de ontwikkeling van het kind. Eventuele aanpassing naar inzicht is geen probleem en kan zelf ter handen genomen worden.

De wil om zich in te zetten voor een prettige overgang van klanten, medewerkers en overige betrokkenen is een vereiste. Een aantal eerdere overnames is voor alle partijen prettig en succesvol verlopen.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte