BP4140-039

Bedrijf gezocht:

BP4140-039

Branche: Zakelijke klanten in de utiliteit / industriële markt

Klanten: B2B

Omzet: 2-4 miljoen

Zoekregio: Driehoek Rotterdam-Amsterdam-Utrecht

Soort transactie: Volledige overname

Onze opdrachtgever

De organisatie richt zich op beveiliging, CCTV, inbraak, toegangscontrole, brandmeldsystemen, intercom. Door versterking van het team wordt nu totale gebouwautomatisering aangeboden door ook  klimaatautomatisering, verlichting, zonwering etc. in het pakket op te nemen. Gericht wordt op de utiliteitsprojecten alsmede de industriële markt. Projecten worden in geheel Nederland uitgevoerd. De organisatie beschikt over eigen technici voor installatie, inbedrijfstellen, beheer en 24/7 service. VEB gecertificeerd, NEN-EN ISO 9001:2015, VCA** 2008/5.1

Trackrecord

Langjarige en vast klantenbestand dat gestaag groeit. Groeiend vast personeelbestand met gebruik making van een flexibele schil. De ondernemers hebben langjarige ervaring en een achtergrond in beveiliging, installatietechniek en gebouwautomatisering.

Toegevoegde waarde

Projecten succesvol afronden. De klanten ervaren persoonlijke relatie binnen een flexibele en oplossingsgerichte organisatie. Er kunnen totaaloplossingen geboden worden met kennis vanuit eigen huis.

Ambitie

Zelfstandige uitbouw van de meet- en regelactiviteiten. Versnelde groei met de overige activiteiten door overname van een passende organisatie en hiermee de totaaloplossing verder te verspreiden.

Profiel gezochte onderneming

Onderneming op één of meerdere disciplines beveiliging, toegangscontrole, CCTV of brand. Met een sterke voorkeur voor brandmeldinstallaties.

Karakteristiek

Niche speler in een B2B markt

Cultuur

Betrouwbaar, onafhankelijk, professioneel, betrokken medewerkers

Regio vestiging

In of rondom de driehoek Rotterdam-Amsterdam-Utrecht

Type klanten

Zakelijke klanten, huurders van vastgoed, gebouweigenaren, industriële klanten

Grootte

Omzet € 2-4 miljoen, 10-20 medewerkers

Levensfase

Organisatie en mensen moeten verder ontwikkeld en uitgebouwd worden voor verdere groei. Processen afstemmen en optimaliseren.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte