BP4145-069

Bedrijf gezocht:

BP4145-069

Type: B2B / Industriële markt

Branche: Specialisatie in aandrijf- en besturingstechniek

Regio: Voorkeur regio Zuid-Holland en omliggende regio’s (Utrecht, Noord-Holland, Brabant, Zeeland)

Soort transactie: Volledige overname

Omzet: Ca. 4 miljoen

Aantal werknemers: 10-15

De onderneming is op zoek naar uitbreiding en versterking van haar pakket door overname van een industrieel elektrotechnisch bedrijf. Gezocht wordt een gezonde onderneming ter grootte van circa 10-15 medewerkers en/of een omzet van circa € 4 miljoen.

Het bedrijf moet actief zijn in de industriële (elektrische) aandrijf- en besturingstechniek met focus op servo-/automatiseringstechniek. Schakelkasten-/paneelbouw kan/mag tot de activiteiten behoren.

De volgende zaken dienen bij voorkeur aanwezig te zijn; engineering (zowel hardware als software), productie en service. Uitgangspunt is integratie in de huidige activiteiten van de onderneming (op locatie).

Onze opdrachtgever:

Creëert, optimaliseert en onderhoudt betrouwbare aandrijfsystemen zodat de klant, een grote- of kleine industriële onderneming, ontzorgd wordt. Samen met haar klanten en partners groeit en innoveert de onderneming om efficiënte oplossingen en solide partnerschappen te creëren die procescontinuïteit verzekeren.

Ambitie:

Het creëren van intelligente systemen waarmee aandrijvingen geoptimaliseerd worden voor Industrie 4.0. Toepassing van encoders, servotechniek, HMI’s en PLC’s maakt het mogelijk een aandrijfsysteem met uiterste precisie aan te sturen en te controleren. Ambitie van de onderneming is om haar autoriteit te vergroten op het gebied van Industrie 4.0 en dit innovatieproces versneld te integreren in de huidige werkzaamheden van de organisatie.

Karakteristiek:

  • Het bedrijf is specialist op het gebied van klantgerichte oplossingen in de (elektrische) aandrijf- en besturingstechniek met focus op servo-/automatiseringstechniek. Schakelkasten-/paneelbouw kan/mag tot de activiteiten behoren.
  • Engineering (hardware/software) – Ontwikkeling van intelligente softwareoplossingen (Productie-ICT) die fabriek en kantoor met elkaar verbinden die procesverbeteringen realiseren voor de klant.
  • Productie/assemblage – Bouw van o.a. besturingspanelen met behulp van eigen werkplaats en specialistische elektromonteurs
  • Service – Vervanging en reparatie van besturingstechniek op locatie waardoor opdrachtgevers profiteren van een doelmatige oplossing met minimale productiestilstand.

Cultuur:

Leuk en gemotiveerd team van ervaren collega’s met interne en externe kennisdeling. Een inspirerende no-nonsense werkomgeving met ruimte voor ideeën en initiatieven. Bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door gedrevenheid, enthousiasme en innovatie.

Type klanten:

Industriële ondernemingen: Machinebouwers (OEM), Eindgebruikers (productiebedrijven), Onderhoud, reparatie en revisie bedrijven (MRO), Handelaren/distributeurs.

Grootte:

Circa 10-15 werknemers en/of een omzet van circa € 4 miljoen.

Levensfase:

Bedrijf is op zoek naar mogelijkheden voor versnelde groei. Wil verdergaan onder de vleugels van een toonaangevende organisatie in de aandrijftechniek waarbij toegang wordt verschaft tot kennis, innovatie, producten en een wereldwijd netwerk van klanten, leveranciers en partners.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte