sluit popup
Wie ben jij?

Heb je advies nodig? Of ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Laat jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Toch liever bellen? 088-3551400

  Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

  Financiering

  Je bent ondernemer en je bedrijf groeit en bloeit. Het gaat goed, maar door of voor de verdere groei ben je op zoek naar aanvullend kapitaal. Kapitaal om te investeren in verdere uitbreiding of omdat door de groei de liquiditeit gaat knellen door bijvoorbeeld werkkapitaal beslag of verhoogde voorfinancieringsperikelen. Je bent op zoek naar begeleiding bij financiering voor je bedrijf.

  Benieuwd hoe we jou het beste kunnen helpen? Plan via onderstaande knop een eerste kennismakingsgesprek in!

  Afspraak plannen

  Financieringsaanvraag

  Een goed onderbouwde financieringsaanvraag indienen is voor veel ondernemers geen alledaagse kost. Er zijn legio berichten over ‘onbegrip’ tussen de aanvrager en de mogelijke verstrekker. Een financiering ‘krijg je niet zomaar even’ door op een A4-tje het doel en bedrag te vermelden. Daar is een goed onderbouwd plan voor nodig en er zijn veel typen financiers, die zich op verschillende typen financiering richten. Hoe vind je in het uitgebreide financieringslandschap de juiste partij of partijen? Een partij die past bij jouw opvattingen, de levensfase van je bedrijf en het doel van de financiering. Een partij die jouw situatie kan overzien, begrijpt en wellicht een waardevolle partner kan zijn? Voor de huidige aanvraag, maar mogelijk ook voor verdere vervolgfinanciering als dat nodig is.

  Bij Dutch Dream Group hebben wij een uitgebreid netwerk aan financiers; wij kennen het financieringslandschap en kunnen je ondersteunen en begeleiden bij het opstellen en indienen van jouw aanvraag.

  Denken aan stoppen? Zó pak je het aan

  Je bent voornemens om nog een aantal jaren bij je bedrijf betrokken te blijven en je in te spannen voor de verdere ontwikkeling ervan. Maar je wilt wellicht al wel wat rustiger aan doen, enkele taken die je minder passen overdragen en een deel van je opgebouwde waarde verzilveren. Wellicht zoek je een partner die je kan ondersteunen met een netwerk, kennis en ervaring en die aanvullende capaciteiten en financiering kan inbrengen ter ondersteuning van je plan. Een pre-exit partner is dan een goede oplossing voor jou. Een partij die een deel van het bedrijf overneemt, jou nog als (mede) ondernemer aan het roer wil hebben, en samen met jou nog wil werken aan de groei en waardevermeerdering van je bedrijf. Een deel van de waarde kun je daarbij nu verzilveren, een deel van de (toegenomen) waarde op het moment dat je volledig zou willen stoppen.

  Als een dergelijke wens speelt, gaan we graag met je in gesprek over je wensen en verwachting. Op basis van de uitgangspunten bespreken wij de opties en bepalen wij met elkaar de passende mogelijkheden. Welke inbreng wens je en welke horizon heb je? Wat voor type partner ligt voor de hand? Samen met jou gaan wij op zoek naar de ideale partner om jouw wensen invulling te geven. Voor vragen en/of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met onze adviseurs.

   Neem contact met ons op.


   Ja, ik blijf graag op de hoogte

   Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

   De diensten van Dutch Dream Group