sluit popup
Wie ben jij?

Heb je advies nodig? Of ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Laat jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Toch liever bellen? 088-3551400

  Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

  Wat is mijn bedrijf waard?

  Zodra je speelt met de gedachte je bedrijf te verkopen wordt die ene vraag opeens héél actueel: wat is mijn bedrijf waard? Dat lijkt een simpele vraag met een simpel antwoord. Bedrijfswaardering werkt echter anders dan de taxatie van bijvoorbeeld onroerend goed. Bedrijfsoverdracht gaat zelden over geld alleen. Aandelenwaarde, commitment, toekomstperspectief, voorwaarden en vooral emotie spelen een rol. Want wat zijn waarborgen voor een goede toekomst voor je bedrijf en je personeel, jou en een koper waard?

  Benieuwd hoe we jou het beste kunnen helpen? Plan via onderstaande knop een eerste kennismakingsgesprek in!

  Afspraak plannen

  Hulp nodig?

  Wij kunnen je helpen met bedrijfswaardering. Deze voeren wij uit en duiden wij. Juist omdat bedrijfswaardering geen gesneden koek is, is professionele begeleiding van belang. Wij kennen de Nederlandse mkb-sector als geen ander en door onze jarenlange ervaring in het begeleiden van aan- en verkooptrajecten beschikken wij over uitgebreide kennis en expertise op het gebied van bedrijfswaardering. De uitkomsten van onze bedrijfswaardering geven jou inzicht en helderheid. Gezamenlijk bepalen we de vervolgstappen richting de verkoop of verdere groei van jouw onderneming.

  Bedrijfswaarde vergroten

  Wat de waarde van een bedrijf ook is, groei is het doel. Groei van het bedrijf, groei van de medewerkers en groei van de waarde van het bedrijf. Wij fixeren ons niet op het moment van bedrijfsoverdracht. Integendeel. Juist het perspectief maakt de waarde van je bedrijf. Nu en in de toekomst. Daarom houden we ons bezig met dat perspectief en nemen de toekomst van een bedrijf nadrukkelijk mee in de waardebepaling. Door in een overnametraject zoveel mogelijk waarborgen voor de toekomst in te bouwen, wordt je bedrijf nu meer waard.

  Kennisdocument bedrijfswaardering

  Weten wat je bedrijf waard is of hoe je tot een goede bedrijfswaardering komt? Download hier het kennisdocument bedrijfswaardering.


   Ja, ik blijf graag op de hoogte

   Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

   De diensten van Dutch Dream Group