sluit popup
Wie ben jij?

Heb je advies nodig? Of ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Laat jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Toch liever bellen? 088-3551400

  Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

  Waardegroei
  door overnames

  Elke onderneming is een unieke combinatie van mensen en middelen. De dynamische markt waarin zij opereert zorgt voor een continue noodzaak te ontwikkelen om relevant en levensvatbaar te blijven op de lange termijn. Nooit was dit zo actueel als nu.

  In nagenoeg elke sector volgen de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Elke gemaakte strategische beslissing leidt hierbij onvermijdelijk tot tactische keuzes, die veelal terug te voeren zijn tot een ‘make vs. buy’ beslissing. Welke aanvullende capaciteiten of markten gaan intern ontwikkeld worden en welke zijn sneller en/of efficiënter aan te trekken via bijvoorbeeld een overname of samenwerking?

  De vraag die wij hier aan toe zouden willen voegen: waarom zou je als reeds succesvolle ondernemer niet op dezelfde gestructureerde manier aan je onderneming kunnen bouwen als een investeerder dit doet? Behalve dat de tijd en bepaalde expertise hiervoor wellicht intern ontbreekt, zouden wij geen fundamentele redenen kunnen bedenken. Onze aanpak is er daarom specifiek op gericht om jou als ondernemer te helpen om je overnamestrategie als continue bedrijfsproces te implementeren. We treden hierbij op als een vaste partner, zij het op gepaste afstand. We handelen op heldere strategische uitgangspunten en zetten al onze expertise, tools en netwerk voor je in.

  Meer weten? Download de brochure, neem deel aan één van onze Webinars of plan een vrijblijvende telefonische kennismaking met één van onze adviseurs:

  Webinar Buy&Build

  Brochure

   

  Afspraak plannen

  Outsourced M&A voor het MKB

  Om een flexibele en betaalbare invulling te geven aan de meest gangbare praktische en financiële bezwaren hebben wij MKBuy&Build® ontwikkeld Een systematische (of programmatische) aanpak, waarmee wij ambitieuze en innovatieve bedrijven in staat stellen om op strategische en gestructureerde wijze waardegroei te realiseren via overnames.

  Onder corporates heeft de programmatische benadering afgelopen jaren hard aan terrein gewonnen, met zichtbaar resultaat. Nu is er in het MKB uiteraard minder capaciteit beschikbaar voor het optuigen van een interne M&A afdeling. Toch blijven alle inhoudelijke argumenten voor een meer gestructureerde en continue aanpak voor deze bedrijven overeind. Vanuit een vergelijkbare doelstelling grotere waardegroei doormiddel van betere strategische beslissingen, optimalere allocatie van middelen en een soepeler proces. Door M&A met dezelfde aandacht te benaderen als sales, R&D etc wordt een waardevolle USP en concurrentievoordeel toegevoegd.

  Wij treden hierin op als samenwerkingspartner, wat betekend dat wij investeren in het periodiek ‘up to date’ houden van het strategisch zoekprofiel. Wij zien dit als dé manier om de relatie op en uit te bouwen, met voldoende kennis en actueel inzicht in de specifieke strategische doelstellingen en ambities.

   

   

   

   

   

   

  Waar te beginnen?

  Ondanks onze heldere en gestandaardiseerde aanpak blijft het vorm-geven van een overnamestrategie uiteraard maatwerk. Benieuwd hoe wij gezamenlijk waarde toe kunnen voegen aan jouw onderneming?

  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie!

   Neem contact met ons op.


   Ja, ik blijf graag op de hoogte

   Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

   De diensten
   van Dutch Dream Group