Inspirerende netwerkbijeenkomst

Woensdagavond 23 mei 2018 organiseerde Dutch Dream Group de halfjaarlijkse netwerkbijeenkomst en het was een groot succes. Met ruim 70 aanwezige en interessante sprekers was het een inspirerende avond.

Erik Spindler vertelde over zijn aankoop van Identity Games waarbij Dutch Dream Group hem begeleidde. Erik heeft dit recent, na een aantal jaren flink aan de onderneming gebouwd te hebben, verkocht aan zijn medeaandeelhouders en twee medewerkers. Daarbij vertelden hij over hoe belangrijk het is als MBI focus te houden en er daarnaast ook de tijd voor te nemen om te zoeken naar het passende bedrijf.

Ricardo Zengerink en Wilmke Offereins van de Paardendrogist vertelde over hun ervaring bij het verkopen van hun onderneming, waarbij Dutch Dream Group hen heeft begeleid. Dit sloot aan bij het verhaal van Benny Schulte van Thexton Armstrong over het voorbereiden van de verkoop van je onderneming.

Daarnaast was er ook aandacht voor onderzoek in de sector. Onderzoeker Edwin Weesie vertelde over zijn onderzoek ‘Psychologische barrières vaak oorzaak mislukte bedrijfsoverdrachten’. Daarbij was ook aandacht voor hoe ondernemers omgaan met stress en dit een mogelijk signalement kan zijn voor het uiteindelijk terugtrekken in het verkoopproces. Interessante punten dus om rekening te houden met bij zowel de koop als verkoop van ondernemingen!

Ook een keer bij zijn? Dutch Dream Group organiseert 2 keer per jaar een netwerkbijeenkomst en daarnaast nog verschillende workshop voor geïnteresseerden. Kijk in onze agenda voor een actueel overzicht van de geplande evenementen.

Interesse?

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte

ga('create', 'UA-63394827-1', 'auto', ); ga('send', 'pageview');