OPAB-057

Kandidaat aangeboden

OPAB-057

Type: Diensten – zakelijk, Productie

Branche: 

Regio: Midden, West

Winstgevendheid: Vertrouwelijk

Aantal werknemers: 0 – 1, 20 – 49, 50 – 99, 100 – 199

Omzet:  Vertrouwelijk

Ervaren ondernemer zoekt een bijzonder bedrijf met eigen unieke en onderscheidende producten en/of diensten, kwalitatief hoogwaardig en innovatief. Een combinatie van een fysiek product en dienstverlening is een pré.
De onderneming opereert in een nichemarkt, heeft internationale klanten of de mogelijkheid tot internationale groei, aantoonbaar groeipotentieel in bestaande en nieuwe markten. De markt is verder business-to-business en gericht op langdurige relaties met klanten.

Persoon: 

Deze gedreven en ervaren ondernemer is in staat vanuit een heldere visie de onderneming aan te sturen en uit te bouwen met de ambitie om de beste te zijn. Hierbij zijn voor hem professionele en gemotiveerde medewerkers, een sterke klantfocus en resultaatgerichtheid belangrijke succesfactoren. Hij is mensgericht en in staat medewerkers, als individu en als team, te inspireren en enthousiasmeren en boven zich zelf uit te laten stijgen. Hij is analytisch, heeft het overzicht, ziet kansen en maakt duidelijke keuzes om de propositie van de onderneming te versterken en te verbreden.

Werkervaring: 

Heeft een brede ervaring en bewezen track record in de financiële dienstverlening (Retail) als ondernemer (algemeen directeur en aandeelhouder) en senior manager met als aandachtsgebieden o.a. strategie, business development, finance, ICT, relatiemanagement, programma- en changemanagement en business proces optimalisatie.

Opleidingsrichting:

Bedrijfseconomisch (HBO+) aangevuld met diverse vakinhoudelijke cursussen op het gebied van finance, projectmanagement, business proces management en commercie.

Competentie:

Leiding geven en inspireren van mensen om een uitdagende ambitie aan te gaan en de gestelde doelen te realiseren. Goede mensen aan boord houden of halen en een winning team bouwen. Daarbij mensen motiverend om hun eigen ruimte en verantwoordelijkheid te nemen.

Gezocht bedrijf:

Een dienstverlenende onderneming of producerende onderneming met service-activiteiten voor de zakelijke markt. De onderneming heeft potentie tot groei, product-/ dienstinnovatie en (verdere) internationalisering.

Karakterisitieken:

De onderneming is succesvol en heeft een stabiele positie en uitstekende reputatie in haar (niche) markt verworven en heeft nu behoefte aan een ondernemer die door modern leiderschap, innovatie, team- en productontwikkeling de goede lijn uit het verleden doortrekt en versterkt.
Groei kan door nieuwe producten/diensten en afzetmarkten in binnen- en buitenland gerealiseerd worden.
De kwalitatief hoogwaardige producten en diensten zijn onderscheidend en essentieel voor succes van de klant en worden aangevuld met een servicecomponent.
Zakelijke klanten, zowel in binnen- als buitenland (of internationale klanten als volgende stap).
Gericht op langdurige relaties met klanten.

Overige: 

Type klanten
B2B, waarbij B2C als aanvullend (online) kanaal kan bestaan.

Regio vestiging
Bij voorkeur het midden of het westen van het land. Meerdere vestigingen of internationale relaties die extra reizen vragen zijn geen probleem.

Grootte
Vanaf 20 -125 medewerkers.

Levensfase
De ondernemer is zeer gemotiveerd om het bedrijf naar een volgende groeifase te brengen om de rentabiliteit te vergroten en de continuïteit te borgen.

Soort overname
De kandidaat wil de ruimte om zijn eigen visie en besluiten door te voeren dus meerderheid van de aandelen is een vereiste.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte