OPAL-014

Kandidaat aangeboden

OPAL-014

Type: Diensten – service, Diensten – zakelijk

Branche: ICT/ automatisering, Overig, Zakelijke dienstverlening

Regio: Oost, Midden, West

Soort transactie: Gedeeltelijke overname, Geleidelijke overname

Winstgevendheid: Vertrouwelijk

Aantal werknemers: 20 – 49, 50 – 99

Inspirerende, op expansie gerichte leider zoekt ter (gedeeltelijke of geleidelijke) overname een bedrijf dat diensten en producten levert, die gefocust en van duidelijke betekenis zijn voor een specifieke doelgroep bijvoorbeeld: ouderen, kinderen, ondernemers etc. Product/dienst heeft hoge meerwaarde. Onderscheidend en herkenbaarheid zijn kenmerken van het aanbod. Het verschil wordt gemaakt door slimme, enthousiaste en positieve mensen die als team werken en door nieuwe technologieën. Onderzoek en analyses zijn de basis van hetgeen wordt aangeboden. Het aanbod is gericht op een groot klantpotentieel binnen de doelgroep BtoC en/of BtoB. Er zijn aantoonbaar groeimogelijkheden, evt. ook internationaal.

Persoon: Dynamische ondernemer met de vaste wil en de energie om obstakels te overwinnen. Moet op een plek zitten waar hij zijn (extraverte) commerciële talenten kan benutten. Behendig in het grijpen van nieuwe kansen. De spil en ontwikkelaar van nieuwe initiatieven. Creëert met zijn team de juiste omstandigheden om zo samen te genieten van de successen. Zijn belangrijkste drijfveren zijn: willen winnen, daar trots op zijn en plezier aan beleven. Een goed renderende en toonaangevende eigen organisatie is het logische resultaat daarvan.

Werkervaring: Brede leidinggevende ervaring bij multinational en kleinere organisatie. Heeft reeds meerjarige ervaring als directeur van een onderneming met >30 mensen. Bewezen succesvol in het uitbouwen van een start –up tot een energieke, innovatieve en klantgerichte organisatie, waar mensen met focus en plezier werken en een goed rendement gedraaid wordt.

Opleidingsrichting: WO: Bedrijfseconomie
Postdoctoraal: Internet

Competentie: Door de strategische doelen van de organisatie te benoemen en concreet door te vertalen naar praktische commerciële doelen wordt focus gecreëerd. Zorgt voor omstandigheden waarin het team wil en kan excelleren. Financiële realiteit is de basis voor zijn handelen.

Gezocht bedrijf: Een bedrijf dat diensten en producten levert, die gefocust en van duidelijke betekenis zijn voor een specifieke doelgroep bijvoorbeeld: ouderen, kinderen, ondernemers etc. Product/dienst heeft hoge meerwaarde. Onderscheidend en herkenbaarheid zijn kenmerken van het aanbod. Het verschil wordt gemaakt door slimme, enthousiaste en positieve mensen die als team werken en door nieuwe technologieën. Onderzoek en analyses zijn de basis van hetgeen wordt aangeboden.

Karakteristieken: Een bedrijf dat diensten en producten levert, die gefocust en van duidelijke betekenis zijn voor een specifieke doelgroep bijvoorbeeld: ouderen, kinderen, ondernemers etc. Product/dienst heeft hoge meerwaarde. Onderscheidend en herkenbaarheid zijn kenmerken van het aanbod. Het verschil wordt gemaakt door slimme, enthousiaste en positieve mensen die als team werken en door nieuwe technologieën. Onderzoek en analyses zijn de basis van hetgeen wordt aangeboden.

Cultuur:
Open, optimistisch, klantgericht, resultaatgericht en dynamisch. Realiseert het beste voor klanten, bedrijf en medewerkers.
Type klanten:
Een specifieke doelgroep met groot klantpotentieel bijvoorbeeld: ouderen, kinderen, ondernemers enz. BtoC of BtoB
Regio vestiging:
Bereisbaar vanuit Midden-Nederland.
Levensfase:
Bedrijf is toe aan een expansiefase.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte