OPMH-037

Kandidaat aangeboden

OPMH-037

Type: Diensten – zakelijk

Branche: Zakelijke dienstverlening

Regio: Oost, Midden, Zuid

Soort transactie: Volledige overname, Gedeeltelijke overname

Winstgevendheid: Vertrouwelijk

Aantal werknemers: 20 – 49

Omzet: 1.000.000 – 2.499.999,2.500.000 – 4.999.999,5.000.000 – 9.999.999,>9.999.999

Persoon:

Resultaatgericht, besluitvaardig en klantgedreven algemeen directeur met ruime internationale ervaring. Een persoon die door visie, innovatie en samen aanpakken in staat is om een bedrijf en team beter te laten presteren. Schakelt snel en gemakkelijk tussen strategie en dagelijkse activiteiten. Zijn kracht ligt in het vinden van kansen waar anderen ze niet zien. Hij is creatief, positief ingesteld en in staat om snel oplossingen te vinden. Hij haalt voldoening uit het optimaal presteren van het team en het overtreffen van de verwachtingen van zijn klanten.

Werkervaring:

Commerciële en internationale directiefuncties. Ruime ervaring binnen zowel de zakelijke markt als de consumentenmarkt, voornamelijk in elektronica en it-hardware. Klanten zijn distributeurs, retailers, resellers, overheid en zakelijke eindgebruikers.
De nadruk van de activiteiten ligt steeds op het bewerkstelligen van groei, continu verbeteren van het team en bedrijfsprocessen, optimeren van verkoopkanalen, het ontwikkelen van nieuwe producten en klantenbestand, openen van nieuwe markten.
Meer dan 8 jaar eindverantwoordelijkheid voor strategie, winst, verkoop & marketing, productie planning, logistiek, financieel management en after-salesservice. Heeft leiding gegeven aan zowel kleine (5-20) als grotere organisaties (100+).

Opleidingsrichting: 

WO en Executive MBA. Diverse cursussen en programma´s in strategie, change management, leiderschap en marketing van gerenommeerde business schools.

Competentie:

Creatief, positief ingesteld en is in staat snel oplossingen te vinden
Operationeel en financieel optimeren en sterk maken van bedrijven
In staat om team en klanten te inspireren en te stimuleren samen resultaten te boeken
Herkennen van kansen in de markt en vertalen naar nieuwe producten/diensten en/of nieuwe verkoop- en marketingstrategieën
Brede managementervaring, sterk in financieel management

Gezocht bedrijf:

Een producerende onderneming met handel- en service-activiteiten voor de zakelijke markt met een omzet vanaf ca. € 2 mln. De onderneming heeft potentie tot groei, productinnovatie en (verdere) internationalisering. De ondernemer heeft een achtergrond in technologie en elektronica in zowel zakelijke – als consumentenmarkt.

Karakteristieken:

De onderneming heeft een stabiele positie en reputatie in haar markt verworven en heeft nu behoefte aan een ondernemer die door innovatie, team- en productontwikkeling de goede lijn uit het verleden doortrekt en versterkt.
Incrementele groei kan door nieuwe producten en afzetmarkten in binnen- en buitenland gegenereerd worden.
Producten zijn onderscheidend en essentieel voor succes van de klant en worden aangevuld met service- en/of dienstverleningselement.
Zakelijke klanten, zowel in binnen- als buitenland (of internationale klanten als volgende stap).

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte