OPMV-038

Kandidaat aangeboden

OPMV-038

Type: Diensten – zakelijk

Branche: Medisch/ Pharma, Overig, Zakelijke dienstverlening

Regio: West

Soort transactie: Volledige overname, Gedeeltelijke overname, In overleg, Participatie mogelijkheid

Winstgevendheid: Vertrouwelijk

Aantal werknemers: >50

Persoon: 

Resultaatgericht, besluitvaardig en klantgedreven algemeen directeur met ruime internationale ervaring. Een persoon die door visie, innovatie en het bouwen van succesvolle teams in staat is om een bedrijf beter te laten presteren. Schakelt snel en gemakkelijk tussen strategie en operationalisering. Zijn kracht ligt in het vertalen van strategie in concrete uitvoeringsplannen en daarbij de juiste mensen te vinden. Hij is hervormer en organisator, positief ingesteld en in staat om snel oplossingen te vinden. Hij haalt voldoening uit het optimaal presteren van het team en vooral het overtreffen van de verwachtingen van zijn klanten.

Werkervaring: 

Operationele en internationale directiefuncties. Ruime ervaring binnen de zakelijke dienstverlening, voornamelijk in facilitaire dienstverlening. Klanten zijn nationale en internationale, vaak beursgenoteerde bedrijven, de overheid, grote onderwijsinstellingen, ziekenhuizen en verpleeghuizen.
De nadruk van de activiteiten ligt steeds op het bewerkstelligen van groei, continu verbeteren van het team en bedrijfsprocessen, het ontwikkelen van nieuwe marktsegmenten en uitbreiden van dienstverlening bij bestaande klanten.
Meer dan 15 jaar eindverantwoordelijkheid voor strategie, winst, sales & marketing, productie, financieel management en account management. Heeft leiding gegeven aan kleine business units (5-20) en grotere organisaties (1000+).

Opleidingsrichting: 

Hoge Hotelschool en Master in Marketing (TIAS Business School). Diverse cursussen en programma´s in strategie, change management en leiderschap van gerenommeerde business schools.

Competentie: 

People manager pur sang
Positief ingesteld en is in staat snel oplossingen te vinden
Operationeel en financieel optimaliseren en sterk maken van bedrijven
Herkennen van kansen in de markt en vertalen naar nieuwe producten/diensten en/of nieuwe verkoop- en marketingstrategieën
Brede managementervaring, sterk in het initiëren en implementeren van nieuwe activiteiten

Gezocht bedrijf: 

Een BtoB-onderneming waarin naast het leveren van een dienst of product, serviceverlening en/of ontzorging van de klant een doorslaggevend kenmerk is. De onderneming heeft potentie tot groei, innovatie en (verdere) internationalisering. Voorkeur gaat uit naar een bedrijf in de sector Facility management, hospitality, particuliere ouderenzorg of gespecialiseerde toeleveranciers daarvan.

Karakteristieken: 

De onderneming heeft een stabiele positie en reputatie in haar markt verworven en heeft nu behoefte aan een ondernemer die door innovatie, teamontwikkeling en introductie van nieuwe PMC’s de goede lijn uit het verleden doortrekt en versterkt.
Groei kan door nieuwe serviceconcepten en afzetmarkten in binnen- en buitenland gegenereerd worden.
De dienstverleningscomponent is onderscheidend en essentieel voor de klantwaardering.
Zakelijke klanten, zowel in binnen- als buitenland (of internationale klanten als volgende stap).

Overige: 

Cultuur
Een resultaat gedreven organisatie, met oog voor kwaliteit en klanttevredenheid. Positief ingesteld en open voor nieuwe ideeën

Type klanten
Zakelijke klanten, zowel in binnen- als buitenland, non-profit instellingen, particuliere ouderenzorg, onderwijsinstellingen

Regio vestiging
Globaal in een straal van 80 km rond Rotterdam

Grootte
Bedrijf vanaf 50 medewerkers, omzet vanaf ca. 4/5 mln. euro.

Levensfase
Ofwel een volwassen onderneming waarvan de DGA (geleidelijk) wil terugtreden, met potentie tot groei, nieuwe PMC’s en (verdere) internationalisering, ofwel een jong bedrijf dat toe is aan de volgende groeifase.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte