OPNM-035

Kandidaat aangeboden

OPNM-035

Type: Diensten – service, Productie – met servicecomponent

Branche: Overig

Regio: West

Winstgevendheid: Vertrouwlijk

Aantal werknemers0 – 1, 2 – 4, 5 – 9

Gedreven ondernemer zoekt ter overname een bedrijf met eigen, onderscheidende producten, concepten en/of diensten. De producten of diensten zijn een kwaliteitsproduct (niche/focus) waar emotie in zit en die mensen of organisaties verder helpt. Er is een duidelijke toegevoegde waarde voor de klantrelatie en/of zijn omgeving, een duidelijke win-win. Het bedrijf heeft aantoonbare (internationale) groeipotentie.

Persoon: Een gedreven, positieve, mens- en resultaatgerichte ondernemer. Een dynamische en creatieve bruggenbouwer, die samen met een betrokken en enthousiast team duurzaam klantsucces creëert. Onafhankelijk denker, gericht op win-win en een sociaal ondernemer met een sterke commerciële drive.

Werkervaring: Succesvol in business development, opzetten van nieuwe concepten, sales, marketing en exportmanagement. Acht jaar succesvolle ondernemerservaring in eigen mkb-bedrijf. Krachtig coachend/regisserend leidinggeven, b-t-b- ervaring en ervaring/affiniteit met handels-, productie – en dienstverlenende bedrijven.

Opleidingsrichting:

• BBA International Marketing & Management
• Nima A en B
• Fenedex Exportmanagement
• Diverse managementcursussen
• Duits en Engels vloeiend, Frans begrijpend, Portugees (Braziliaans Portugees) basis

Competentie: Een gedreven, positieve, mens- en resultaatgerichte ondernemer. Een dynamische en creatieve bruggenbouwer, die samen met een betrokken en enthousiast team duurzaam klantsucces creëert. Onafhankelijk denker, gericht op win-win en een sociaal ondernemer met een sterke commerciële drive.

Gezocht bedrijf: Bedrijf met eigen, onderscheidende producten, concepten en/of diensten, die een duidelijk toegevoegde waarde voor de klantrelatie en/of zijn omgeving hebben. Verbinding met de natuur in de breedste zin van het woord. Product of dienst roept positieve gedachten op en voorziet in duidelijke behoefte.

Karakteristieken:

• Producten en/of diensten met beleving voor specifieke doelgroep(en).
• Kwaliteitsproduct- of dienst, geen middle of the road of discount.
• Voorsprong door benodigde expertise, innovatie, merks-/naamsbekendheid en/of eigen netwerkorganisatie.
• Schaalbaar, internationale expansie mogelijk.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte