OPNM-109

Succesvolle ondernemer zoekt:

Productie- en/of handelsbedrijf ter overname (OPNM-109)

Branche: Productie en/of handel

Regio vestiging: Zuid-West Nederland

Grootte: 10-20 medewerkers

Soort transactie: Volledige of gedeeltelijke overname.

Klanten: B2B/B2C

De persoon

Zeer succesvolle ondernemer zoekt ter (gedeeltelijke) overname een productie- en/of handelsbedrijf (import/export) in de B2B/B2C-omgeving. Deze ondernemer is een ervaren oud-ondernemer in de voedingsmiddelenindustrie en investeerder in consumentenartikelen. Meerdere malen heeft hij bewezen dat hij groei van organisatie en mens kan realiseren. Het bedrijf is dynamisch en er moet een uitdagende doelstelling te formuleren zijn. Het bedrijf bevindt zich bijvoorbeeld in een groei- en/of volwassen fase en er is ambitie om verder te groeien en/of te professionaliseren.

Werkervaring

Heeft een succesvol bedrijf opgebouwd en verkocht. Dit bedrijf is een foodproducent en internationaal actief als leverancier van de voedingsmiddelenindustrie, zowel grote retailers als out of home kanalen.

Financiering

Door verkoop van zijn eigen onderneming is de ondernemer financieel onafhankelijk en bewust van de
waarde van een onderneming. Hij wil en kan naast de overnames van een belang ook investeren in de groei van de onderneming. Bereid om naar een gedeeltelijke en/of volledige overname te kijken.

Opleiding

  • Technische universiteit
  • MBA, marketing

Specialiteit

Creëren van waarde door vanuit een eigen visie en een duidelijk doel met gemotiveerde medewerkers aan de slag te gaan. Realiseert groei door focus op het gestelde doel en gaat daar recht op af, samen met zijn team. Realiseert groei door product- en marktontwikkeling.

Profiel gezocht bedrijf

Karakteristiek
Verandering, professionalisering en groei, van mens en organisatie. Bij voorkeur met internationale potentie en behoefte aan versterking commercie. B2B-markt, gericht op consument in de vorm van private label eveneens passend.

Cultuur
Wil graag contact met alle medewerkers uit het bedrijf en het beste uit ze halen en ze betrekken. De aanwezigheid van een goede managementlaag is essentieel.

Kernwaarden

  • ondernemend
  • analytisch
  • innovatief, sterk
  • klant- en kwaliteitsbewustzijn

Regio vestiging
Bij voorkeur in Zuid West Nederland, grotere afstand geen belemmering. Internationaal actief heeft de voorkeur, reizen geen probleem.

Grootte/Levensfase
>10 werknemers bij een meer handelsgeoriënteerde onderneming/snelle groei, >20 bij een meer productiegeoriënteerde onderneming. Groeiend of volwassen en toe aan een volgende stap.

Soort overname
Volledig of gedeeltelijk. Kan goed samenwerken met huidige eigenaar of managementteam maar wil wel
zeggenschap om doelen te kunnen bereiken.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte