OPNW-059

Kandidaat aangeboden

OPNW-059

Type: Productie

Branche: Maakindustrie (machines/apparaten/installaties), actief in nichemarkt

Regio: Utrecht – Zwolle – Deventer – Nijmegen

Soort transactie: Geheel of gedeeltelijke overname

Levensfase: Vroege groei – Groei – Volwassenheid

Aantal werknemers: 15 – 50 fte

Ondernemende professional met ruime ervaring in managementposities als algemeen- en operationeel manager. Ondernemende, resultaatgerichte ‘people’-manager die met de zittende bemanning (management), markt- en klantgericht zoekt naar intern- en extern verbeterpotentieel en commerciële kansen. Commerciële affiniteit: zoekt graag het contact met (potentiële) klanten.

Werkervaring

Meer dan 25 jaar werkervaring en sinds 2002 actief als zelfstandig professional. Diverse ondernemingen geholpen in productie- en groothandelsbedrijven in uiteenlopende branches binnen de maakindustrie.

Actief geweest als operations manager, algemeen directeur, project manager. Sterke affiniteit met productiebedrijven en (strategische) veranderingstrajecten.

Opleiding

  • HTS Wtb – TU Delft Wtb

Specialiteit

  • Operationeel en algemeen management
  • Opstellen strategische (verbeter)plannen
  • Aansturing organisatie
  • Stroomlijnen interne organisatie

Gezocht bedrijf:

Marktgericht productiebedrijf (evt. met assemblage en/of service) met eigen product(en) (halffabricaat of eindproduct) op Wtb-basis. Actief in een niche-markt – BtB. Eventueel in combinatie met handel. Stabiele marktpositie in NL. Kansen op internationale versterking van het marktpotentieel in EU.

Klantgerichte organisatie met technische en commerciële professionals. Focus op sterke klantrelaties (partnerships) en marktgerichte productontwikkeling. Noodzaak om de organisatie te versterken ter facilitering van verdere groei is geen bezwaar.

Cultuur

No-nonsense, innovatief, resultaatgericht.

Type klanten

  • B2B, Handel of maakindustrie
  • Klantgerichte organisaties

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte