OPRE-027

Kandidaat aangeboden

OPRE-027

Type: Handel, Productie

Branche: Elektrotechniek, ICT/ automatisering, Overig, Overig technisch

Regio: Nederland, Buitenland

Soort transactie: Volledige overname, Gedeeltelijke overname, Participatie mogelijkheid

Winstgevendheid: Vertrouwelijk

Aantal werknemers: 2 –  49

Omzet: 500.000 – 4.999.999

Gedreven ondernemer zoekt technologie onderneming (tussen € 0,5 mln. tot € 5 mln. omzet) met eigen product of dienst in business-to-business omgeving die toe is aan volgende groeifase. Liefst met (mogelijkheid tot) link naar verduurzaming en internationale markt. Ondernemer heeft achtergrond in technologie en marketing en is sterk in innovatie en groei.

Persoon: Ondernemer is innovator die kan inspireren en vernieuwen. Hij heeft bij diverse organisaties nieuwe proposities ontwikkeld en nieuwe markten en business mogelijkheden aangeboord. Hij is in staat een onderneming een boost te geven door naar de markt te kijken, een visie te ontwikkelen, een plan te maken en regie te voeren over de uitvoering van dat plan. Hij heeft een passie voor technologie en duurzaamheid die hij graag inzet om duurzame groei te realiseren.

Werkervaring: Ondernemer heeft leidinggevende ervaring van lijnafdelingen en projectteams bij verschillende (grote) ondernemingen in zakelijke dienstverlening, energie en ict.
Ervaring met ontwikkeling van nieuwe producten/diensten: van visievorming tot marktintroductie. Ruime ervaring in marketing.

Opleidingsrichting: Master Strategische Marketing van Diensten, Academie voor Management, Rijksuniversiteit Groningen.
HBO Informatica, Noordelijke Hogeschool Leeuwarden.
MBO Elektrotechniek/elektronica.

Competentie: Ondernemer is sterk in het ontwikkelen van nieuwe producten/diensten/concepten en creatief in het vinden van nieuwe klanten, markten, partners en combinaties en het aanpassen van de organisatie gericht op duurzame groei.

Gezocht bedrijf: Productie van technologisch product en/of dienst in business-to-business omgeving met bijbehorende handel. Link aanwezig met verduurzaming en internationale markt of potentie daartoe.

Karakteristieken: 

Karakteristiek – Product/dienst
• Eigen product en/of dienst waarbij slimme technologie een belangrijke rol speelt, bijvoorbeeld: technische onderdelen, apparaten, instrumenten, machines in combinatie met sensoren, software en/of data.
• Kwalitatief hoogwaardig.
• Het is een pré als de onderneming een bijdrage levert aan verduurzaming (intern danwel extern).

Overige: 

Cultuur
Kwaliteitsgericht, gedreven, open, eerlijk, trots en maatschappelijk betrokken.

Levensfase
Ofwel jong bedrijf wat de startup-fase is ontgroeid ofwel langer bestaand bedrijf die toe is aan volgende groeifase.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte