OPSS-036

Kandidaat aangeboden

OPSS-036

Type: Handel, Handel – met servicecomponent, Productie, Productie – met servicecomponent

Branche: Machinebouw/ -handel, Overig

Regio: Oost, Midden, Zuid

Soort transactie: Volledige overname, Gedeeltelijke overname

Winstgevendheid: Vertrouwlijk

Aantal werknemers: 2 – 4, 5 – 9, 10 – 19, 20 – 49

Omzet: 1.000.000 – 2.499.999

Ondernemende doorzetter zoekt ter gedeeltelijke of gehele overname een onderneming in de maakindustrie/machinebouw in de breedste zin, bij voorkeur een eigen product met innovatief karakter. Het bedrijf heeft potentie voor groei/internationaliseren en beschikt over een sterk team van actieve medewerkers in een dynamische omgeving. Het bedrijf heeft behoefte aan een sterke impuls op commercieel/bedrijfskundig vlak en potentie om autonoom, maar mogelijk ook door overnames, te groeien.

Persoon: Pragmatisch, sterk in strategie en zelfstarter. Zowel bedrijfskundig als technisch opgeleid en vele jaren internationale managementervaring. Creatieve en ambitieuze ondernemer, prestatiegericht, denkt buiten de gebaande paden. Flexibel ingesteld, sterke helikopterview maar ook oog voor details. Hij houdt er van om dingen proactief in gang te zetten, mensen te overtuigen en te sturen. Hij is taakgericht, een beslissingnemer en heeft een gezonde dosis realiteitszin.

Werkervaring: Vele jaren diverse zware commerciële managementfuncties vervult met onder andere verantwoordelijkheid in strategie, projectmanagement, business development, herstructurering voor twee Internationale sectoren; industrie (maritiem) en handel (agri/food).

Opleidingsrichting:

HTS
MBA

Competentie: Strategie, internationaal netwerk, bedrijfsovernames, corporate management, operational excellence, herstructurering, veranderprocessen.

Karakteristieken: Bedrijf met potentie om internationaal uit te bouwen (organisch of door verdere overnames), drive voor innovatie, eigen product of potentie hiertoe, mogelijkheid voor groei.

Overig:

Regio vestiging
Midden, zuid en oost, regio Eindhoven/Rotterdam/Apeldoorn/Nijmegen

Cultuur
Actief, innovatief, dynamisch, groeipotentie

Type klanten
B2B/Internationaal (of potentie hiertoe)

Grootte
Circa 2 tot 50 fte
Omzet 2 à 10 miljoen

Levensfase
Tweede of derde levensfase

Soort overname
Gedeeltelijke of gehele overname

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte