OPTV-115

Kandidaat aangeboden

OPTV-115

Type: Productie

Branche: Maak- en/of toeleveringsindustrie

Regio: Midden-Nederland

Soort transactie: Volledige overname, Staat open voor buy in met andere ondernemer

Aantal werknemers: 10 tot 50 werknemers

De persoon

Vindt uitdaging in het zoeken en/of definiëren en vergroten van de onderscheidende kracht van de organisatie. Zorgt voor continuïteit, toegevoegde waarde en focus op kernkwaliteiten. Weet visie en strategie succesvol intern en extern te verkopen en te implementeren. Kan als ondernemer en bedrijfskundige een bedrijf (her)positioneren en mensen (weer) trots op het bedrijf laten zijn. Brengt structuur, ziet nieuwe kansen en denkt ‘out of the box’. Komt uit een ondernemersfamilie.

Werkervaring

Brede ervaring gericht op marketing, sales en algemeen management in diverse branches: FMCG (cosmetica), sanitair, installatiebranche, machinebouw, gezondheidszorg. Internetondernemer.

Opleiding/cursussen

Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen

Specialiteit

Van vele markten thuis door brede werkervaring en bedrijfskundige opleiding. Ervaring met initiëren en aansturen van (verander)projecten met collega’s en klanten op alle niveaus. Verbinder en motivator. Ideale persoon om, met respect voor de aanwezige ervaring en bedrijfscultuur, het bedrijf nieuw elan te geven en nieuwe markten/kansen aan te boren.

Profiel gezocht bedrijf
Branche

Non-food consumentenartikelen, die de klant een beleving geven. Nichemarkt kan interessant zijn. Kan ook een bedrijf in de leisure-sector of een toeleverancier van de zorg zijn.

Karakteristiek

De onderneming is actief in een groeimarkt of markt in ontwikkeling. De onderneming heeft de potentie met bestaande assets slimme nieuwe product-marktcombinaties te maken. De kennis van het bedrijf is goed geborgd en niet persoonsafhankelijk. De organisatie is financieel gezond. Werknemersbestand bestaat uit een gezonde mix van lager- en hoger opgeleid personeel. De bedrijfscultuur is te typeren als open, positief en ondernemend. De werknemers zijn gemotiveerd, hebben hart voor de zaak en staan open voor (nieuwe) uitdagingen.

Regio vestiging

Midden-Nederland

Grootte

10-50 medewerkers

Levensfase

De onderneming heeft een stabiele positie in haar markt verworven en biedt continuïteit, maar ook groeikansen binnen of buiten eigen markt.

Soort overname

Volledige overname. Gefaseerde overname bespreekbaar. Staat open voor buy in met andere ondernemer.

Kandidaat beschikt over ruim eigen vermogen al dan niet ingezet in combinatie met vreemd vermogen.

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte