Flevorubber Extrusion

Rol Dutch Dream Group

Dutch Dream Group begeleidde Kees van der Veen bij deze overname.

Over de deelneming

Flevo Extrusion is een producent van hoogwaardige klant specifieke rubber profielen waarbij zij verschillende extrusie technieken toepast in haar productieproces. Flevorubber extrusion is een bedrijf met 40 trotse medewerkers en trouwe klanten. Flevorubber is actief in diverse landen waaronder Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk.

 

Geïnspireerd door dit verhaal en wil je meer weten over de mogelijkheden van Management Buy In? Download onze brochure!

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Over het proces

Kees van der Veen heeft in juli 2011 een meerderheidbelang verkregen in Flevorubber Extrusion B.V..

Het bedrijf dat Kees overgenomen heeft past precies in het plaatje dat hij na zijn Matchprofiel Analyse voor ogen had: “Een productiebedrijf met producten die omschreven kunnen worden als ‘gestolde creativiteit’ in kunststof, rubber, papier, keramiek of chemie. Een kwaliteitsgedreven, no-nonsense onderneming in B2B, met een gezonde mix van bewezen en vernieuwende producten .”

Of het nu een deurrubber is van een industriële overhead deur of een raamtrekker van hoge kwaliteit, waarschijnlijk heeft iedereen die dit artikel leest al wel eens een product van deze onderneming gezien.

Kees was op de MBI netwerkbijeenkomst aanwezig zijn en heeft hier uitgebreid over zijn overnameproces vertelt. Een proces dat dankzij het ondernemerschap van Kees en in zijn ogen de goede samenwerking met Dutch Dream Group tot een super resultaat heeft geleid!

We wensen Kees en met hem het management met wie hij de onderneming verder gaat leiden en uit zal gaan bouwen, veel succes met zijn “eerste honderd dagen” en uiteraard de jaren daarop waarin hij zijn plannen gaat verwezenlijken.

Projectfoto's

Zoek een bedrijf

Bekijk onze database voor het huidige vraag en aanbod van bedrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maak een afspraak

Heeft u interesse? Voor meer informatie, neem contact met ons op

Maak kennis met het team

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief!

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte