Pielkenrood Group

pielkenrood group
pielkenrood group

Rol Dutch Dream Group

Dutch Dream Group heeft contacten gelegd met investeerders en geholpen bij het finetunen van het investeringsmemorandum.

Over de deelneming

Nederlandse MKB participatiemaatschappij heeft middels deelname in Pielkenrood Holding B.V. een belang in Pielkenrood Group en Marant bewerkstelligd.

Pielkenrood Group is wereldwijd actief in de olie- en gassector, afvalwaterzuivering en drinkwaterzuivering. Deze MKB-onderneming heeft een rijke historie en vindt zijn oorsprong in 1895 toen Jacob Pielkenrood de stalen oliedrum uitvond.

Marant is gespecialiseerd in fabricage van kunststof tanks, apparaten en leidingwerk voor industriële toepassingen. Marant staat al 40 jaar bekend om slimme technische oplossingen van hoge kwaliteit. Het bedrijf fabriceert polyester tanks, apparaten, leidingsystemen, deksels, vormstukken en allerlei andere producten van glasvezelversterkte kunststof.

In samenwerking met het zittend management van Pielkenrood Holding B.V. is er een groeiplan en financieel plan opgesteld welke als leidraad zal gelden voor het realiseren van een gedegen groei. De focus zal liggen op het versterken van het werkkapitaal, een verdere professionalisering van de organisatie en nieuwe productietechnologieën, zoals bijv. 3D-printtechnologie, vacuüminjectie of nanovezels.

Over Nederlandse MKB Participatiemaatschappij

Nederlandse MKB Participatiemaatschappij participeert in bewezen MKB-ondernemingen en verstrekt groeikapitaal. Hiermee worden uitbreidingsplannen van de MKB-ondernemingen gerealiseerd. Het voordeel van het verstrekken van groeikapitaal is dat er actief op groei wordt ingezet. Dit zal op lange termijn een positieve bijdrage leveren aan de waarde van de onderneming.

“Wij merken dat zowel banken als ondernemer tevreden zijn door een samenwerking met onze participatiemaatschappij, omdat op deze manier de administratieve organisatie verder wordt geprofessionaliseerd en de ondernemer zich kan bezighouden met zijn core business”, aldus de heer J.A.N. Breed, bestuurder van de Nederlandse MKB Participatiemaatschappij.

“Al in de maanden voor de afsluiting van de participatie kon ik rekenen op de ondersteuning van Nederlandse MKB Participatiemaatschappij’’, aldus J.A. Pielkenrood, bestuurder van Pielkenrood Holding BV.

Zoek een bedrijf

Bekijk onze database voor het huidige vraag en aanbod van bedrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maak een afspraak

Heeft u interesse? Voor meer informatie, neem contact met ons op

Maak kennis met het team

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief!

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte