Spikes & Sparrow

Rol Dutch Dream Group

Dutch Dream Group heeft Kris Venetis mogen begeleiden bij zijn overname. Van het opstellen van een helder profiel, het in kaart brengen van mogelijkheden, het contact leggen met de verkoper tot en met de onderhandelingen en het financieren van de transactie.

Over de deelneming

Sinds de zomer van vorig jaar is Kris Venetis directielid en medeaandeelhouder van Spikes & Sparrow, een zeer succesvol merk in de markt voor lifestyle producten. Venetis brengt een lange ervaring in de kleding- en fashionindustrie mee. Zo hij hij onder meer MEXX in Oost Europa en Rusland opgezet, en is daarna als board member verantwoordelijk geweest voor een groot deel van de omzet van Mexx in Europa. Verder gaf hij een aantal jaar leiding aan een van de grootste retailers van Rusland en de Oekraïne.

Geïnspireerd door dit verhaal en wil je meer weten over de mogelijkheden van Management Buy In? Download onze brochure!

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Over het proces

Blijven groeien? De juiste persoon op het juiste moment
“De stormachtige groei in de afgelopen jaren maakte het voor mij onmogelijk alles alleen te blijven coördineren”, zegt Frits Besemer, oprichter van Spikes & Sparrow. “Zeker om door te blijven groeien. Kris is een man met jarenlange ervaring in het opbouwen en uitbreiden van distributie en het ontwikkelen van verkoopkanalen. De juiste man op het juiste moment, het kon niet beter”.

Kris Venetis voegt toe: “Frits heeft samen met zijn medewerkers een geweldige prestatie geleverd door Spikes te brengen naar waar het nu staat. Het is een prachtige uitdaging om de komende jaren samen met hem en het team Spikes nog verder uit te bouwen tot een merk waar Nederland trots op kan zijn.”

Buitenland ambities
Om de huidige en verwachte buitenlandse expansie van Spikes & Sparrow goed vorm te kunnen geven zal Besemer zich vooral richten op productontwikkeling en Special Accounts, en focust Venetis  zich op marketing, branding en het opbouwen van de distributie, in zowel binnen- als buitenland.

Zoek een bedrijf

Bekijk onze database voor het huidige vraag en aanbod van bedrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maak een afspraak

Heeft u interesse? Voor meer informatie, neem contact met ons op

Maak kennis met het team

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief!

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte