Vitotherm

Rol Dutch Dream Group

Dutch Dream Group begeleidde Anders Invest bij het vinden van een goed passende ondernemer om de onderneming verder de toekomst in te leiden.

Over de deelneming

Vitotherm is een onderneming gespecialiseerd op het gebied van onder andere brander-installaties, CO2-untis en CO-detectieapparatuur.

Over het proces

Vitotherm, een gespecialiseerde onderneming op het gebied van onder andere brander-installaties, CO2-units en CO-detectieapparatuur, is in 2017 overgenomen door voormalig ondernemer Geert-Willem van Weert en Anders Invest. Vitotherm is wereldwijd marktleider in brander-techniek ten behoeve van de glastuinbouwsector en koploper in duurzame brander-technologie.

In deze case heeft Anders Invest het initiatief tot contact genomen richting Vitotherm. Nadat de verkennende contacten positief verlopen waren, was er wens tot realiseren van een overname/ verkoop, op voorwaarde dat er een goed passende vervangende ‘ondernemer’ gevonden kon worden om de onderneming verder de toekomst in te leiden. Daarvoor nam Anders Invest contact op met Dutch Dream Group. In MBI-kandidaat Geert-Willem van Weert werd de juiste persoon gevonden, die daarmee op zijn beurt ook zijn wens tot actieve, hernieuwde invulling van een ondernemersbestaan kon verwezenlijken.

Geïnspireerd door dit verhaal en wil je meer weten over de mogelijkheden van Management Buy In? Download onze brochure!

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Zoek een bedrijf

Bekijk onze database voor het huidige vraag en aanbod van bedrijven

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Maak een afspraak

Heeft u interesse? Voor meer informatie, neem contact met ons op

Maak kennis met het team

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief!

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte