Netwerkbijeenkomst 20 november: een zeer geslaagde avond!

Netwerkbijeenkomst 20 november was weer een groot succes!

Op woensdagavond 20 november vond in Bunnik een netwerkbijeenkomst plaats, waar meer dan 100 ondernemers en investeerders te gast waren. De waarde van netwerkend werken stond centraal tijdens de avond.

John Geenen trapte de avond af met het nieuws dat we zijn genomineerd als Overnamekantoor van het jaar 2019! Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Op 4 december wordt bekendgemaakt wie de winnaar is.

Hierna nam Niels Kok ons mee in de wereld van private equity. Niels daagde ons uit om na te denken over de keuzes die je maakt: welk bedrijf en welke partner past bij je?
Een belangrijke vraag daarbij is: Wat kan jij doen wat het bedrijf nu nog niet doet waardoor het bedrijf meer waard wordt?

Bij Malon Capital houden Niels en zijn partners zich dagelijks bezig met de vraag: “Hoe gaan we de volle potentie uit dit bedrijf halen?” Als voorbeeld gaf hij het kerninzicht dat zij bij Snaas hanteren: Door het eenvoudiger te maken, gaat het beter.

IMG_0998
IMG_1002

Jans Graver nam ons mee in zijn reis van MBI kandidaat tot mede-eigenaar van Propellor Digital. Zijn boodschap luidde: “Durf keuzes te maken en ga er dan ook met de volle 100% voor.” Jans heeft bewust mogelijkheden gecreëerd om zelf te kunnen investeren.

Jans gaf ons mee dat je moet werken AAN je bedrijf, en niet IN je bedrijf. Durf nee te zeggen, kies klanten en partners die bij je passen. 

Miriam Notten sloot de avond af en gaf ons inzicht in het besef van de grootte van je netwerk. Zij wees ons met de neus op de feiten: je kan maar 150 mensen onthouden uit je eigen netwerk. Dus: “Hoe word je 1 van de 150 mensen in iemand anders hoofd?”

Miriam is dagelijks bezig om iets te betekenen voor mensen in haar netwerk vanuit de overtuiging: Dat wat je in overvloed hebt, geef het weg. Haar droom is om sociaal kapitaal op de balans te krijgen.

IMG_1023

Een greep uit de reacties:

“Ik ben in mijn carrière bij meer dan 100 events geweest maar deze steekt daar met kop en schouders bovenuit!” 

“Zeer bedankt voor het mooie netwerkevent dat jullie gisteravond aan jullie relaties hebben aangeboden. Inspirerende succes verhalen! Ik zou wellicht een goede rol kunnen spelen in jullie netwerk. “

“Een zéér geslaagde avond hoor! Echt indrukwekkend. Qua omvang, maar vooral ook qua inhoud en sfeer. Heel realistisch en pragmatisch. Niks geen opgeklopte toestanden. Prettig en vertrouwenwekkend!” 

“Heel leuke groep mensen met aanknopingspunten voor gesprekken en ook voor vervolg. Beste was dat deelnemers heel actief ‘aan het netwerken werden gezet’, ook tijdens de pauze. Dat brak het ijs behoorlijk. Overall zeker de moeite waard om er bij te zijn geweest!”

“Uiterst interessante sprekers die nieuwe inzichten hebben verstrekt.”

Kortom, het was weer een groot succes!

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte