Netwerkbijeenkomst groot succes!

Netwerkevent groot succes!

Op woensdagavond 15 mei vond in Zeist een netwerkbijeenkomst plaats, waarop tientallen ondernemers en investeerders te gast waren. Het toekomstperspectief van ondernemers stond deze avond centraal. Hoe waarborg je een zonnige toekomst van je bedrijf, ook als je zelf een stap terug wil zetten? 

John Geenen en Jos Schelfhout leiden de avond in. Aan de orde komen recente ontwikkelingen bij Dutch Dream Group, waaronder de recente samenwerking met Corporate Match. Aansluitend start Jos een discussie op aan de hand van een aantal stellingen.

Hierna kwam René Richter aan het woord, die vertelt over zijn aankoop van Vipack BV. Altijd al had hij de ambitie om zelfstandig ondernemer te worden, maar kwam niet tot afronding van een overnamedeal. Dat leidde in de zomer van 2017 tot een samenwerking met Dutch Dream Group. Het traject dat volgde duurde negen maanden, waarin vooral het rond krijgen van de financiering tijdrovend bleek.

Maar een traject is niet afgerond zodra er handtekeningen op papier staan. René nam ons mee in de eerste maanden na de overname. Het leren kennen van het team, product en bedrijfsprocessen. Een intensieve periode, maar dat was het meer dan waard. Hij sluit dan ook toepasselijk af: ‘Be careful what you ask for, you might get it.’

IMG-20190516-WA0010

Na een korte pauze – met netwerkmogelijkheid  – vervolgen we met ondernemer Martijn van der Hoeden. Martijn nam ons mee in de weg die hij heeft moeten afleggen om zijn onderneming succesvol te laten worden, gaf zijn visie op hoe je de waarde van je eigen bedrijf kan maximaliseren en deelde zijn inzichten over hoe kopers jouw onderneming zullen evalueren. Tijdens zijn presentatie refereerde Martijn enkele keren naar de Brookz Barometer, die via voorgaande link bekeken kan worden. Ook Martijn eindigt met een quote: ‘Make your business model scalable, think BIG!’

Ook werden er voor de (potentiële) MBI-kandidaten clinics gegeven door Marc, Maaike, Marjon en Peter van Dutch Dream Group. De onderwerpen die onder andere aan bod kwamen: welk type ondernemerschap past bij jou; aan welke criteria moet jouw bedrijf voldoen en ben je klaar voor het ondernemerschap? De kandidaten werden aan het denken gezet en onderling werden ervaringen met elkaar gedeeld.

Interesse?

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte