Terugblik Netwerkbijeenkomst op 12 december 2018

Terugblik Netwerkbijeenkomst op 12 december 2018

Woensdagavond 12 december 2018 organiseerde Dutch Dream Group de halfjaarlijkse netwerkbijeenkomst en het was een groot succes. Met ruim 100 aanwezige en interessante sprekers was het weer een inspirerende avond.

De netwerkbijeenkomst stond deze keer in het teken van recruitment van ondernemers en toptalent. Timo Kruft, eigenaar van Villa Rietvink, trapte de avond af en heette iedereen van harte welkom op de mooie locatie. Timo legde de afgelopen maanden de laatste hand aan het bijzondere Amsterdome, de eerste circulaire evenementenlocatie van Nederland, en nam ons mee in zijn visie over circulariteit en duurzaamheid bij evenementenlocaties. Daarna werd het woord gegeven aan Robert van Leeuwen, investmentmanager bij Holland Venture. Hij vertelde ons meer over de rol als investeerder en op welke manier zij nadenken over de kracht van het management. De samenwerking tussen Holland Venture en Humeca werd aangehaald als praktijkvoorbeeld. Vervolgens was het Bart Bakker, een ervaren ondernemer, die vanuit zijn eigen ervaring inging op hoe ondernemen, werken met investeerders en werken met toptalent zich tot elkaar verhouden. Bart sloot zijn presentatie af met een aantal nuttige tips uit de praktijk.

Na de pauze werden de (potentiële) MBI-kandidaten uitgedaagd door Marc en Marjon van Dutch Dream Group tijdens de workshop Visie en Focus. Marc en Marjon vertelden in het kort hoe een MBI-traject eruit ziet en gaven concrete voorbeelden over wat je onderweg allemaal tegen kan komen. Middels een aantal stellingen werden de  kandidaten tot denken gezet en werden onderling ervaringen met elkaar gedeeld.

De andere deelnemers werden door Masja Schmitz en Sjors Wijlhuizen, van YSE, een bureau dat zich richt op jonge talenten, meegenomen in de wereld van de verschillende generaties die zich nu op de arbeidsmarkt bevinden. Vooral de manier van werken en de gedachtes van generatie Y waren onderwerp van een enthousiast gesprek. In de interactieve presentatie kwamen verschillende generaties aan het woord en kwam het naar voren dat elke generatie een andere visie op werk en ondernemen heeft – iets wat tot verhitte leidde onder de aanwezigen tijdens de borrel.

Interesse?

Ja, ik blijf graag op de hoogte

Deel dit bericht via:

Reageer op dit profiel:

Ja, ik blijf graag op de hoogte