Onze expertise

De expertise die wij bieden

Bedrijf verkopen

Elke ondernemer komt eens op dat onvermijdelijke punt dat hij zich afvraagt: wat is mijn toekomst binnen mijn bedrijf? Wil ik doorgaan of een stap terugzetten en me met andere dingen bezighouden? Als je neigt naar het laatste, dan speel je met de gedachte je bedrijf te verkopen.

Bedrijf kopen als ondernemer

Ben je ondernemer en wil je een bedrijf kopen om jouw bestaande onderneming te laten groeien en jullie marktpositie te versterken? Dutch Dream Group helpt je daarbij. Hoe? Dat hangt van jou en jouw wensen af.

Bedrijf kopen & informatie MBI

Ben je op zoek naar een bedrijf om (gedeeltelijk) over te nemen én om aan de slag te gaan als ondernemer? Dutch Dream Group begeleidt dagelijks ervaren managers en ondernemers in de zoektocht naar een geschikt bedrijf voor overname. Wij helpen je graag bij een MBI – management buy-in.

technisch

Bedrijf kopen & informatie MBO

Ben je directielid of medewerker van een onderneming en overweeg je aandelen te kopen – of zelfs een volledige overname – van het bedrijf waar je nu werkt? Bijvoorbeeld omdat je daarvoor bent benaderd door de huidige aandeelhouder(s)?

magazijn

Ik zoek een ondernemer

Je bent investeerder – of vertegenwoordigt een investeerder – en je wilt investeren in een onderneming. Probleem is echter dat zich nog geen geschikte ondernemer heeft aangediend. Herken je dat? Wij kunnen je helpen. Want kapitaal moet groeien.

meer geld met achtergrond

Bedrijfswaardering

Zodra je speelt met de gedachte je bedrijf te verkopen wordt die ene vraag opeens héél actueel: wat is mijn bedrijf waard? Dat lijkt een simpele vraag met een simpel antwoord. Bedrijfswaardering werkt echter anders dan de taxatie van bijvoorbeeld onroerend goed.

Geld

Financiering

Zoek je financiering voor je bedrijf? Dutch Dream Group helpt je bij het vinden van een passende financier voor jouw bedrijf of situatie. Een partij die past bij de fase en activiteiten en een waardevolle partner kan zijn. Lees hier meer.

Zoek een bedrijf

Bekijk onze database voor het huidige vraag en aanbod van bedrijven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Maak een afspraak

Heeft u interesse? Voor meer informatie, neem contact met ons op

Maak kennis met het team

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief!