sluit popup
Wie ben jij?

Heb je advies nodig? Of ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Laat jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Toch liever bellen? 088-3551400

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

Onze mensen

Wij adviseren, begeleiden en inspireren MKB ondernemers bij de aankoop, verkoop en financiering van een bedrijf. Ook rekruteren wij geschikte ondernemers in opdracht van investeerders of bedrijven. Geen mens en geen bedrijf is hetzelfde. Daarom geloven wij dat een transactie, naast een financieel plaatje, mensenwerk is.

Alois Dée

Adviseur

06-27085567
a.dee@dutchdreamgroup.nl
Linkedin

Een bedrijf (ver)kopen is een complex proces, met hobbels en mogelijke valkuilen, met diepte- en hoogtepunten. De meeste ondernemers zijn ras-optimisten en doorzetters, een houding die ook voor ondernemers in spé geldt. Met deze basishouding is het antwoord op de volgende vraag eenvoudig: Zit je in het dal of sta je aan de voet van de berg? Bij Dutch Dream zullen wij je als betrouwbaar en kundig gids begeleiden bij de, soms moeizame, tocht naar de top!

Erik Meiberg

Directeur | Adviseur

06-27085530
e.meiberg@dutchdreamgroup.nl
Linkedin

Rode draad in mijn werk vormen de snijvlakken tussen innovatie, ondernemerschap en kapitaal. Ik heb diverse grote technologie- en ondernemersplatforms opgezet en die geleid als projectmanager. Individuele ondernemers help ik bij de ontwikkeling van hun strategie en businessplanning, en bij het aantrekken van financiering. Ook ben ik actief voor samenwerkingen, fusies en overnames in het bedrijfsleven.

Berend Westra

Adviseur

Bel mij op 06-55507013
b.westra@dutchdreamgroup.nl
Linkedin
Berend is medeoprichter van Corporate Match Advisory en sinds 2003 als overnameadviseur actief in met name Noord-Nederland.
Gestart in de fiscale wereld (Belastingdienst en accountancy) en koppelt bedrijfseconomische aspecten met de civielrechtelijke (on)mogelijkheden en rekening houdend met fiscale signalen.
Mkb-specialist die ondernemers adviseert bij overnames en financieringen en kansrijke managers begeleidt naar het ondernemerschap d.m.v. een management buy-out/ in. Inmiddels betrokken geweest bij meer dan 65 overnames.
Brede interesse, ervaring met vele branches. Betrokken bij financieringen van duurzame projecten.
Gevestigd in Heerenveen.

Frank van Veghel

Adviseur

06-15066716
f.vanveghel@dutchdreamgroup.nl
Linkedin

Met een ervaring als fiscaal, juridisch en financieel adviseur binnen het MKB ben ik vertrouwd geraakt met de complexe materie van een bedrijfsoverdracht. Of het nu een overname (MBI/MBO) betreft of verkoop van een onderneming, het draait niet alleen om de financiële kant. De emotionele kant is zeker zo belangrijk. Iets wat in jaren met veel bloed, zweet en tranen is opgebouwd, laat je niet zomaar los.

Met mijn expertise in het waarderen van ondernemingen ben ik tevens echtscheidingsadviseur voor ondernemers en DGA’s.

Jennifer Vink

Adviseur

06-27085500
j.vink@dutchdreamgroup.nl
Linkedin

Ik ben het aanspreekpunt en procesbeheerder in het gehele werving en selectie proces voor onze klanten; dit zijn ondernemers die een bedrijf willen verkopen of kopen. Specifieke doelgroepen die ik begeleid zijn investeerders voor wie we ondernemers zoeken (recruitment) en Management Buy In kandidaten (MBI).

Ik zoek pro-actief naar bedrijven die aansluiten bij de wensen van onze klanten. Het begrijpen van de persoonlijke drijfveren en ambities van ondernemers is een belangrijk onderdeel van mijn werk.

John Geenen

Directeur | Adviseur

06-27085554
j.geenen@dutchdreamgroup.nl
Linkedin

Als ondernemende manager heb ik de stap genomen om in 2006 een jaar op wereldreis te gaan. Dit hielp mij bewust te worden van mijn kwaliteiten, waarna de stap om de ondernemer van Dutch Dream Group te worden een logische werd. Continue aandacht voor de kwaliteit van onze dienstverlening en een integere, professionele service voor onze klanten is mijn doel. Mijn eigen kwaliteiten komen het best tot hun recht in situaties waar ik ondernemers kan begeleiden in complexere trajecten. Op zakelijk en financieel vlak maar ook op het persoonlijk vlak. Ik treed daarom graag met ondernemers in gesprek.

Maaike Strack van Schijndel

Coach | Ondernemer

06-42809928
info@msvs.nl
Linkedin

Samen exploreren we je vraagstelling en wensen. Je herijkt je overtuigingen en kijkt de urgentie in de ogen. Ik zal je uitdagen om te onderzoeken hoe het anders kan. Ik steun je in het maken van stevige keuzes en het lef hebben om het ook echt anders te gaan dóen. Vertaal je belangrijkste waarden naar je dagelijkse gedrag. Het resultaat: een robuust Zelf.

Jos Schelfhout

Recruitment Partner

06-46207074
j.schelfhout@dutchdreamgroup.nl
Linkedin

Door een zorgvuldig opgebouwd netwerk en jarenlange ervaring kan ik helpen succesvolle teams te bouwen door het beste talent te vinden. Daarbinnen richt ik mij op senior management posities in een directie of management team en bemiddel ik daarnaast ook voor commercieel management zoals Finance, Operations, HR en inhoudelijke technische posities. Ik spreek regelmatig MBI kandidaten die op zoek zijn naar een mooie onderneming en vice versa. Daarnaast ben ik altijd alert op mensen met relevante ervaring als commissaris of adviseur.

Kristian de Graaf

Adviseur

06-27085569
k.degraaf@dutchdreamgroup.nl
Linkedin

Als betrokken adviseur bij Dutch Dream Group kom je in contact met veel gepassioneerde ondernemers. Deze passie inspireert mij als adviseur en zo ontstaat er een mooie wisselwerking om ondernemers te helpen ambities te realiseren. Als adviseur ben ik betrokken bij aan- en verkooptrajecten van MKB ondernemingen, (groei)financieringstrajecten en waarderingen. Daarnaast ga ik als onderdeel van het search&match team altijd op zoek naar creatieve verbindingen.

Sylvia Hendriks

Financiële administratie

06-27085557
info@dutchdreamgroup.nl
Linkedin

Als controller van Dutch Dream ben ik eindverantwoordelijkheid voor de financiële- en klantadministratie. Zo verzamel, ontwikkel, analyseer en verklaar ik bedrijfseconomische managementinformatie en bereid (deel)begrotingen voor.

Nick Pals

Adviseur

06-11332431
n.pals@dutchdreamgroup.nl
Linkedin
Diverse achtergrond qua opleiding, werkervaring en ondernemerschap. Bedrijfskundig opgeleid aan Wageningen UR en daarna gespecialiseerd in corporate finance tijdens een Master of International Business aan Macquarie University (Sydney).
Sinds 2008 als analist werkzaam in de duurzame energiesector bij diverse investeringsfondsen. Sinds 2012 zelfstandig ondernemer, waarvan ruim 4 jaar als oprichter en directeur een biologische healthfoodketen met 4 locaties in Amsterdam. In parallel altijd actief gebleven als freelance analist, met veel plezier en overtuiging werkend aan zeer uiteenlopende projecten.
Sinds 2016 volledig gericht op financierings- en overnamebegeleiding voor innovatieve en ambitieuze MKB ondernemers. Buitengewone interesse voor agri-food, duurzaamheid en circulariteit.

Nina Endeveld

Adviseur

06-13943531
n.endeveld@dutchdreamgroup.nl
Linkedin

Verder kijken en je horizon verbreden is wat mij betreft de sleutel tot succes. Kijken vanuit verschillende perspectieven en invalshoeken vertaalt zich in verrassende en soms onverwachte uitkomsten. Dit is zeker ook het geval bij de ver- en aankoop van een bedrijf, op welke manier dan ook. Is de gekozen strategie de meest efficiënte? Sluiten verwachtingspatronen bij elkaar aan? Is de uitkomst juridisch verantwoord? Al deze facetten gecombineerd met het persoonlijke contact met gedreven ondernemers geeft mij energie. Het verhaal horen achter de onderneming en het enthousiasme voelen van ondernemers is wat mij inspireert en drijft om samen de beste (en soms onverwachte) weg in de slaan.

Peter Buzink

Adviseur | Coach

06-10933963
p.buzink@dutchdreamgroup.nl
Linkedin

Kennen wij elkaar al? Laat ik me voorstellen: Peter Buzink, Senior Adviseur bij Dutch Dream Group, ervaren in begeleiden van veranderingsprocessen binnen ondernemingen, met name gedurende het proces van bedrijfsovername (koop of verkoop).

Tijdens belangrijke fases als bedrijfsoverdracht wil je als ondernemer de beste beslissingen nemen, maar tegelijk je bedrijf de aandacht blijven geven die het nodig heeft. Tijdelijke ondersteuning door een ervaren professional met kritische blik kan daarbij helpen. Zo’n professional ben ik.

Benieuwd naar wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Bel me of stuur een berichtje, dan praten we verder. Ik ontmoet je graag.

Frank Helmes

Adviseur

06-47035594
f.helmes@dutchdreamgroup.nl
Linkedin

Ondernemers of ondernemende mensen hebben een sterke drive en focus hoe zij hun eigen toekomst willen vormgeven. Vanuit mijn kennis en expertise kan ik hen helpen om de juiste partners te vinden om dit ook waar te maken. In de driehoek MBI/MBO kandidaten, investeerders en ondernemingen ligt mijn kracht en kan ik snel waarde toevoegen door het  sterke netwerk dat wij vertegenwoordigheden en ons ondernemers DNA. Graag kom ik met hen ik contact om hierover te sparren en hun eigen Dutch Dream werkelijkheid te laten worden.

Henk Pals

Adviseur

06-21208501
h.pals@dutchdreamgroup.nl
Linkedin
Voormalig AA-accountant met een lang en gevarieerd track record als adviseur, ondernemer en investeerder. Meer dan 35 jaar adviseurs- en management ervaring.
In 2006 de overstap naar private equity gemaakt, als partner en uitvoerend directeur van participatiemaatschappij Z-Venture. Ruim 9 jaar gebouwd aan een divers portfolio, waaronder maatschappelijk verantwoorde deelnemingen in binnen- en buitenland.
Vanaf 2015 gevestigd als zelfstandig bedrijfsadviseur voor het MKB, is Henk nog altijd dezelfde allround financierings- en overnamespecialist met ondernemersgeest en grote betrokkenheid. Hij koppelt in dienst van zijn klanten een ruime financieel-strategische expertise en kritische blik aan een uitgebreid netwerk. Gevestigd in Emmeloord en sinds jaar en dag in diverse hoedanigheden maatschappelijk betrokken in de lokale gemeenschap.
Gevestigd in Emmeloord.

Jan van der Maale

Adviseur

06-22724341
j.vandermaale@dutchdreamgroup.nl
Linkedin

Jan is als bedrijfskundige afgestudeerd aan de Universiteit Nyenrode. Hij heeft in ruim 25 jaar een brede ervaring opgebouwd bij internationaal opererende bedrijven in o.a. de leisure industrie, het facilitymanagement en de financiële sector (ABN AMRO, Deutsche Bank en Rabobank). Binnen ABN AMRO heeft hij o.a. Informal Investment Services opgericht en is betrokken geweest bij tientallen overnames, financieringen en waarderingsopdrachten. Hij heeft niet alleen oog voor de feiten en de cijfers, maar geeft ook aandacht aan de emotionele aspecten die spelen bij o.a. overnametrajecten en bij bedrijfsoverdracht. Jan is gecertificeerd overname adviseur en geregistreerd adviseur bedrijfsopvolging.

Guido Fabrie

Adviseur

06-13968444
g.fabrie@dutchdreamgroup.nl
Linkedin

Begonnen als consumenten wetenschapper is Guido uiteindelijk de verdieping ingegaan middels een opleiding in Strategic Entrepreneurship.
Met zijn passie voor ondernemerschap en innovatie zit hij bij Dutch Dream Group goed op zijn plek. Guido houdt zich onder andere bezig met de actieve zoekprocessen voor MBI kandidaten.

Maurits Hofman

Adviseur

06-11690892

Linkedin

Maurits is als onafhankelijk jurist en zelfstandig ondernemer verbonden aan Dutch Dream Group. Na ruim acht jaar ervaring opgedaan te hebben bij de advocatenkantoren Loyens & Loeff en deBreij, is hij gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, M&A en financieringstransacties. “Met veel plezier werk ik met het DDG team samen aan overnametrajecten van MKB ondernemingen. Mijn stijl laat zich omschrijven als efficiënt, resultaatgericht en commercieel.”

Ruben Holst

Stagiair


R.Holst@dutchdreamgroup.nl
Linkedin

Ruben heeft werkervaring in uiteenlopende industrieën en daarin gewerkt op zowel operationeel als tactisch niveau. Hij is oorspronkelijk afgestudeerd als BBA in Facility Management and Real Estate en heeft werkervaring als contract manager. Hij besteed veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en geniet van continue vooruitgang. Momenteel zit hij in de afrondende fase van zijn masteropleiding Strategic Corporate Finance aan Maastricht University. Hij krijgt enorm veel energie van het sparren met ambitieuze ondernemers bij het vormgeven van hun toekomst en behalen van hun doelstellingen. Binnen Dutch Dream Group is Ruben betrokken bij aan- en verkoop en MBI-trajecten.

Word jij onze nieuwe collega?

Dutch Dream Group is regelmatig op zoek naar adviseurs, consultants en stagiaires. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer direct.

Adviseur bedrijfsovername Veghel

Lees meer

Adviseur Bedrijfsovername

Lees meer

Senior Associate

Lees meer

Junior Adviseur Bedrijfsovername

Lees meer

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan of stageopdracht hier niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Je cv en motivatiebrief kun je mailen naar j.geenen@dutchdreamgroup.nl.