sluit popup
Wie ben jij?

Heb je advies nodig? Of ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Laat jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Toch liever bellen? 088-3551400

  Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

  Onze
  mensen

  Wij adviseren, begeleiden en inspireren MKB ondernemers bij de aankoop, verkoop en financiering van een bedrijf. Ook rekruteren wij geschikte ondernemers in opdracht van investeerders of bedrijven. Geen mens en geen bedrijf is hetzelfde. Daarom geloven wij dat een transactie, naast een financieel plaatje, mensenwerk is.

  Alois Dée

  Adviseur

  06-27085567
  a.dee@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin

  Een bedrijf (ver)kopen is een complex proces, met hobbels en mogelijke valkuilen, met diepte- en hoogtepunten. De meeste ondernemers zijn ras-optimisten en doorzetters, een houding die ook voor ondernemers in spé geldt. Met deze basishouding is het antwoord op de volgende vraag eenvoudig: Zit je in het dal of sta je aan de voet van de berg? Bij Dutch Dream zullen wij je als betrouwbaar en kundig gids begeleiden bij de, soms moeizame, tocht naar de top!

  Frank van Veghel

  Adviseur

  06-15066716
  f.vanveghel@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin

  Met een ervaring als fiscaal, juridisch en financieel adviseur binnen het MKB ben ik vertrouwd geraakt met de complexe materie van een bedrijfsoverdracht. Of het nu een overname (MBI/MBO) betreft of verkoop van een onderneming, het draait niet alleen om de financiële kant. De emotionele kant is zeker zo belangrijk. Iets wat in jaren met veel bloed, zweet en tranen is opgebouwd, laat je niet zomaar los.

  Met mijn expertise in het waarderen van ondernemingen ben ik tevens echtscheidingsadviseur voor ondernemers en DGA’s.

  John Geenen

  Directeur | Adviseur

  06-27085554
  j.geenen@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin

  Als ondernemende manager heb ik de stap genomen om in 2006 een jaar op wereldreis te gaan. Dit hielp mij bewust te worden van mijn kwaliteiten, waarna de stap om de ondernemer van Dutch Dream Group te worden een logische werd. Continue aandacht voor de kwaliteit van onze dienstverlening en een integere, professionele service voor onze klanten is mijn doel. Mijn eigen kwaliteiten komen het best tot hun recht in situaties waar ik ondernemers kan begeleiden in complexere trajecten. Op zakelijk en financieel vlak maar ook op het persoonlijk vlak. Ik treed daarom graag met ondernemers in gesprek.

  Jeroen Mes

  Associate Partner

  06-10026419
  j.mes@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin

  Na 7 jaar advieswerk bij McKinsey & Company in binnen- en buitenland, ben ik gedurende de afgelopen ruim 25 jaar actief geweest als interim MD/CEO bij verschillende MKB bedrijven in de technische/technologische maakindustrie, vaak in uitdagende omstandigheden waar ingrijpende koerswijzigingen vereist waren, zoals turnaround, herfinanciering, doorstart, overnames/desinvesteringen, forse groei, internationalisatie, opvolging in familiebedrijven. Met deze schat aan opgedane ervaringen heb ik nu de focus van mijn activiteiten verlegd van directe operationele eindverantwoordelijkheid naar advies, toezicht, begeleiding en coaching, om daarmee mijn kennis, ervaring en netwerken in te kunnen zetten om ambitieuze MKB bedrijven in de maakindustrie te ondersteunen, in nauwe samenwerking met Dutch Dream Group!

  Leonie Richardson

  Recruitment Partner


  leonie@personalbest.nu
  Linkedin

  Bij de start van mijn carrière heb ik 10 jaar recruitment/headhunting ervaring opgedaan. Vervolgens heb ik 15 jaar bij mediabureaus gewerkt, altijd vanuit de rol van business partner. Samen kijkend naar groei: waar liggen de kansen, wat speelt er in de markt, welke ontwikkelingen vinden plaats? Als management team lid heb ik succesvol teams van mensen uit verschillende disciplines aangestuurd en mensen mogen begeleiden in hun ontwikkeling.

  Zelf ondernemen, partnerships bouwen en relatiebeheer heeft me er toe gebracht terug te keren in executive search & recruitment. Als jij als ondernemer je onderneming én je team verder wilt laten groeien dan ga ik als business connector graag met je in gesprek.

  Nick Pals

  Adviseur

  06-11332431
  n.pals@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin
  Diverse achtergrond qua opleiding, werkervaring en ondernemerschap. Bedrijfskundig opgeleid aan Wageningen UR en daarna gespecialiseerd in corporate finance tijdens een Master of International Business aan Macquarie University (Sydney).
  Sinds 2008 als analist werkzaam in de duurzame energiesector bij diverse investeringsfondsen. Sinds 2012 zelfstandig ondernemer, waarvan ruim 4 jaar als oprichter en directeur een biologische healthfoodketen met 4 locaties in Amsterdam. In parallel altijd actief gebleven als freelance analist, met veel plezier en overtuiging werkend aan zeer uiteenlopende projecten.
  Sinds 2016 volledig gericht op financierings- en overnamebegeleiding voor innovatieve en ambitieuze MKB ondernemers. Buitengewone interesse voor agri-food, duurzaamheid en circulariteit.

  Peter Buzink

  Adviseur | Coach

  06-10933963
  p.buzink@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin

  Kennen wij elkaar al? Laat ik me voorstellen: Peter Buzink, Senior Adviseur bij Dutch Dream Group, ervaren in begeleiden van veranderingsprocessen binnen ondernemingen, met name gedurende het proces van bedrijfsovername (koop of verkoop).

  Tijdens belangrijke fases als bedrijfsoverdracht wil je als ondernemer de beste beslissingen nemen, maar tegelijk je bedrijf de aandacht blijven geven die het nodig heeft. Tijdelijke ondersteuning door een ervaren professional met kritische blik kan daarbij helpen. Zo’n professional ben ik.

  Benieuwd naar wat ik voor jou en jouw bedrijf kan betekenen? Bel me of stuur een berichtje, dan praten we verder. Ik ontmoet je graag.

  Henk Pals

  Adviseur

  06-21208501
  h.pals@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin
  Voormalig AA-accountant met een lang en gevarieerd track record als adviseur, ondernemer en investeerder. Meer dan 35 jaar adviseurs- en management ervaring.
  In 2006 de overstap naar private equity gemaakt, als partner en uitvoerend directeur van participatiemaatschappij Z-Venture. Ruim 9 jaar gebouwd aan een divers portfolio, waaronder maatschappelijk verantwoorde deelnemingen in binnen- en buitenland.
  Vanaf 2015 gevestigd als zelfstandig bedrijfsadviseur voor het MKB, is Henk nog altijd dezelfde allround financierings- en overnamespecialist met ondernemersgeest en grote betrokkenheid. Hij koppelt in dienst van zijn klanten een ruime financieel-strategische expertise en kritische blik aan een uitgebreid netwerk. Gevestigd in Emmeloord en sinds jaar en dag in diverse hoedanigheden maatschappelijk betrokken in de lokale gemeenschap.
  Gevestigd in Emmeloord.

  Maurits Hofman

  Adviseur

  06-11690892

  Linkedin

  Maurits is als onafhankelijk jurist en zelfstandig ondernemer verbonden aan Dutch Dream Group. Na ruim acht jaar ervaring opgedaan te hebben bij de advocatenkantoren Loyens & Loeff en deBreij, is hij gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, M&A en financieringstransacties. “Met veel plezier werk ik met het DDG team samen aan overnametrajecten van MKB ondernemingen. Mijn stijl laat zich omschrijven als efficiënt, resultaatgericht en commercieel.”

  Sven Zondervan

  Adviseur

  06-27085569
  s.zondervan@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin

  Sven is afgestudeerd met een MSc. Strategic Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij heeft een passie voor de cross-culturele kenmerken die komen kijken bij het ondernemen. Zijn passie is ontstaan gedurende de tijd dat hij in Singapore opgroeide. Voor zijn indiensttreding voerde Sven freelanceonderzoek uit voor de internationale ondernemer.

  Wieke Sleutjes

  Adviseur

  06-82879440
  w.sleutjes@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin

  Wieke studeert aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Momenteel is zij bezig met het afronden van haar bachelor studies International Business Administration en Fiscaal Recht. Na haar stage bij een Venture Capital bedrijf is ze als adviseur aan de slag gegaan bij Dutch Dream Group, waar zij betrokken is bij aan-, verkoop- en MBI-trajecten.

  Britt Thepass

  Marketing medewerker


  b.thepass@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin

  Britt studeert aan de Haagse Hogeschool. Hier zit ze in het laatste jaar van de bachelor Ondernemerschap en Retail management, gespecialiseerd in ondernemerschap. Haar focus ligt voornamelijk ligt bij het moderniseren van merken en het implementeren van nieuwe duurzame marketing. Haar vaardigheden liggen bij marketing en branding.

  Bij Dutch Dream Group verzorgt Britt de marketing.

  Wiesje Mendes de León

  Adviseur

  +31 6 41 74 89 28
  w.mendesdeleon@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin

  Wiesje studeert aan de Universiteit Utrecht en volgt de master Business Development and Entrepreneurship.

  Met haar affiniteit met ondernemerschap en bedrijfsontwikkeling werkt Wiesje als adviseur bij Dutch Dream Group.

   

  Adibullah Hasrat

  Adviseur

  +31 6 82 04 29 55
  a.hasrat@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin

  Adibullah is afgestudeerd met een MSc. Finance en MSc. Accountancy aan de Universiteit van Tilburg. Hiermee beschikt hij kennis over de beide werelden. Vanaf de middelbare school heeft hij een passie voor cijfers, dus verricht hij zijn werk met plezier. Na een tijdje aan de slag te zijn geweest bij accountantskantoor heeft hij de overstap naar Dutch Dream Group gemaakt.

  Marloes Berends

  Financiële administratie

  +31 6 82 45 72 92
  info@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin

  Als controller van Dutch Dream ben ik eindverantwoordelijkheid voor de financiële- en klantadministratie. Zo verzamel, ontwikkel, analyseer en verklaar ik bedrijfseconomische managementinformatie en bereid (deel)begrotingen voor.

  Sylvia Hendriks

  Financiële administratie

  06-27085557
  info@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin

  Als controller van Dutch Dream ben ik eindverantwoordelijkheid voor de financiële- en klantadministratie. Zo verzamel, ontwikkel, analyseer en verklaar ik bedrijfseconomische managementinformatie en bereid (deel)begrotingen voor.

   

   

  Sven Schoonderwoerd

  Adviseur


  s.schoonderwoerd@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin

  Sven studeert momenteel aan de Erasmus universiteit waar hij de master Finance & Investments volgt. Tijdens zijn bachelor Bedrijfskunde is zijn interesse gewekt voor M&A. Sven begeleidt bedrijven bij de aan- en verkoop.

  Elise van Sterkenburg

  Adviseur


  e.vansterkenburg@dutchdreamgroup.nl
  Linkedin

  Elise studeert aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na het afronden van haar bachelor International Business Administration studeert zij nu Management of Innovation. Elise is betrokken bij recruitment en aan-, verkoop- en MBI-trajecten bij Dutch Dream Group.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Dutch Dream Group is regelmatig op zoek naar adviseurs, consultants en stagiaires. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en solliciteer direct.

  Teamleider Search

  Lees meer

  Commerciële en ondernemende student

  Lees meer

  Senior Adviseur bedrijfsovername

  Lees meer

  Adviseur Bedrijfsovername

  Lees meer

  Senior Associate

  Lees meer

  Junior Adviseur Bedrijfsovername

  Lees meer

  Open sollicitatie

  Staat jouw droombaan of stageopdracht hier niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie. Je cv en motivatiebrief kun je mailen naar j.geenen@dutchdreamgroup.nl.