sluit popup
Wie ben jij?

Heb je advies nodig? Of ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Laat jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Toch liever bellen? 088-3551400

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

Ondernemer vinden voor bedrijfsovername

Je bent investeerder – of vertegenwoordigt een investeerder – en je wilt investeren in een onderneming. Probleem is echter dat zich nog geen geschikte ondernemer heeft aangediend. Herken je dit? Wij kunnen je helpen. Want kapitaal moet groeien. En dat doet het vooral wanneer er een goede ondernemer aan het roer staat van een onderneming. Het is precies die combinatie die tot mooie dingen leidt. Dutch Dream Group vindt de juiste ondernemer bij je kapitaal. Zo komen de juist ingrediënten bij elkaar. Een onderneming met potentie, kapitaal om te groeien en een ervaren ondernemer met expertise die past bij de onderneming.

Benieuwd hoe we jouw het beste kunnen helpen? Plan via onderstaande knop een eerste kennismakingsgesprek in!

Afspraak plannen

Recruitment voor portfoliobedrijven van investeerders

Er zijn diverse situaties waarin de zoektocht naar een geschikte ondernemer of senior management actueel wordt. Dit kan bij een bestaande participatie zijn, waar een nieuwe ondernemer gewenst is of bij een geheel nieuwe (beoogde) investering. De kern van de zaak is hoe dan ook sterk management aan te trekken; ondernemers, die eventueel mee-investeren, maar bovenal een passend profiel hebben. Door onze ervaring en ons netwerk is het vinden van passend management

voor ons een uitdaging die we graag voor jou aangaan.

Wat doen we voor je?

  1. Het vinden van ondernemend en senior management bij je investering
  2. We screenen (potentiële) ondernemers op hun geschiktheid met onze Profiler tool. Wat voor type ondernemer kan een bedrijf écht verder helpen en wat is zijn kracht? Hoe werk je als investeerder met hem samen?

Meer informatie?

Neem direct contact op met Jos Schelfhout via 06-46 20 70 74 of stuur hem een mail: j.schelfhout@dutchdreamgroup.nl.

Navigator Network

Navigator Network is onderdeel van de recruiting tak en integraal onderdeel van de Dutch Dream Group. Samen met Dutch Dream Group helpt Navigator Network bedrijven om succesvolle teams op of uit te bouwen door het beste talent te vinden met behulp van een zorgvuldig opgebouwd relevant netwerk en jarenlange ervaring. Navigator Network verbindt bedrijven en kandidaten voor sleutelposities bij Nederlandse bedrijven al dan niet met internationale extensies en activiteiten. Naast Board (RvC) matchen wij directie/MT-posities zoals General Management (CEO), Commercieel Management (CCO, Sales & Business Development), Operations (COO), Finance (CFO), Digital & Technology professionals (CTO/CIO) en ondernemers/Management Buy In kandidaten. Wij werken veel samen met investeerders/private equity en werken sector onafhankelijk. Wij zijn m.n. actief in (sustainable) industrie, productie, life-sciences/healthcare, technology, media, digital, fashion en consumer & retail. Daarnaast spreken wij regelmatig MBI-kandidaten die op zoek zijn naar een aantrekkelijke en passende onderneming en vice versa. In die zin fungeert Navigator Network in veel gevallen als verlengstuk van Dutch Dream Group en andersom. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar mensen met relevante ervaring voor een rol als commissaris of adviseur.

 

Hoe vind ik een ondernemer voor een bedrijfsovername?

Simpel gezegd zoek je een ondernemer bij een deelneming. Dat is iets waar wij bij Dutch Dream Group ons dagelijks mee bezighouden. Dat doen we zowel actief als passief. Passief in de zin dat we beschikken over een omvangrijke database met ondernemers die zoeken naar uitdaging en het kapitaal om dat te financieren. Actief in de zin dat we ondernemers recruiten, op basis van het opgestelde profiel. Als je ons inschakelt, verwacht je immers een goede match. Een match met jou, maar vooral ook een match met de onderneming.
Op basis van een gezamenlijk opgesteld profiel, gaan wij op zoek. Gesteund door 20 jaar ervaring en een database opgebouwd in die periode, screenen we ondernemers op ervaring, motivatie en visie. We gebruiken hierbij onze eigen methodiek: de Dutch Dream Group Profiler. Deze zeer concrete stappen nemen we je uit handen. Pas wanneer het in onze ogen klopt, leggen we een kandidaat aan je voor.

Neem contact met ons op.


Ja, ik blijf graag op de hoogte

Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

De diensten van Dutch Dream Group