sluit popup
Wie ben jij?

Heb je advies nodig? Of ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Laat jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Toch liever bellen? 088-3551400

Ondernemer vinden voor bedrijfsovername

Je bent investeerder – of vertegenwoordigt een investeerder – en je wilt investeren in een onderneming. Probleem is echter dat zich nog geen geschikte ondernemer heeft aangediend. Herken je dit? Wij kunnen je helpen. Want kapitaal moet groeien. En dat doet het vooral wanneer er een goede ondernemer aan het roer staat van een onderneming. Het is precies die combinatie die tot mooie dingen leidt. Dutch Dream Group vindt de juiste ondernemer bij je kapitaal. Zo komen de juist ingrediënten bij elkaar. Een onderneming met potentie, kapitaal om te groeien en een ervaren ondernemer met expertise die past bij de onderneming.

Contact

Er zijn diverse situaties waarin de zoektocht naar een geschikte ondernemer actueel wordt. Dit kan bij een bestaande participatie zijn, waar een nieuwe ondernemer gewenst is. Maar ook een geheel nieuwe (beoogde) investering. De kern van de zaak is hoe dan ook een sterke ondernemer, die eventueel mee-investeert, maar bovenal een passend profiel heeft. Door onze ervaring en ons netwerk is het vinden van een passende ondernemer voor ons een uitdaging die we graag voor jou aangaan.

Wat doen we voor je?

Hoofdzakelijk twee zaken:

  1. Het vinden van een ondernemer bij je investering
  2. Begeleiden van het proces inclusief onze Profiler

Dat laatste vraagt om extra toelichting. Dutch Dream Group is de kritische maar onafhankelijke blik die tijdens het hele proces over je schouder meekijkt. We nemen jouw wensen als uitgangspunt voor een profiel, maar kijken ook zelf naar waar een investering om vraagt. We screenen (potentiële) ondernemers op hun geschiktheid met onze Profiler tool. Wat voor type ondernemer kan een bedrijf écht verder helpen en wat is zijn kracht? Hoe werk je als investeerder met hem samen?

Meer informatie?

Neem direct contact op met Recruitment Partner Jos Schelfhout via 06-46 20 70 74 of stuur hem een mail: j.schelfhout@dutchdreamgroup.nl.

Hoe vind ik een ondernemer voor een bedrijfsovername?

Simpel gezegd zoek je een ondernemer bij een deelneming. Dat is iets waar wij bij Dutch Dream Group ons dagelijks mee bezighouden. Dat doen we zowel actief als passief. Passief in de zin dat we beschikken over een omvangrijke database met ondernemers die zoeken naar uitdaging en het kapitaal om dat te financieren. Actief in de zin dat we ondernemers recruiten, op basis van het opgestelde profiel. Als je ons inschakelt, verwacht je immers een goede match. Een match met jou, maar vooral ook een match met de onderneming.
Op basis van een gezamenlijk opgesteld profiel, gaan wij op zoek. Gesteund door 20 jaar ervaring en een database opgebouwd in die periode, screenen we ondernemers op ervaring, motivatie en visie. We gebruiken hierbij onze eigen methodiek: de Dutch Dream Group Profiler. Deze zeer concrete stappen nemen we je uit handen. Pas wanneer het in onze ogen klopt, leggen we een kandidaat aan je voor.

Neem contact met ons op.


Ja, ik blijf graag op de hoogte

De diensten van Dutch Dream Group