sluit popup
Wie ben jij?

Heb je advies nodig? Of ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Laat jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Toch liever bellen? 088-3551400

  Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

  Recruitment voor directie & management

  Wij vinden geschikte kandidaten om je onderneming te leiden en/of (gedeeltelijk) over te nemen. Dit kan een geschikte opvolger of participerende mede-ondernemer voor je bedrijf zijn of wellicht een kandidaat voor een directie/management positie. Eventueel met een (klein) aandeel of participatie in je bedrijf.

  Concreet bieden wij:

  • Werving van DGA/ondernemers.
  • Recruitment van directie/senior management, eventueel met participatie.

  In dit proces nemen wij je het werk uit handen met onze professionele en grondige aanpak. Zo doen wij uitgebreide referentiechecks en gebruiken wij onze profiler tool om het profiel van kandidaten te matchen aan de behoeften van jouw bedrijf.

  Heb je hulp of advies nodig bij de recruitment van directie, management of ondernemers? Laat het ons weten, wij gaan graag met je in gesprek!

  Afspraak plannen

  Recruitment voor bedrijfsopvolging

  Een specifieke vraag waarmee onze recruiters veel te maken krijgen is die van bedrijfsopvolging. Omdat je het bijvoorbeeld rustiger aan wilt gaan doen, een nieuwe uitdaging in je ondernemersbestaan wilt aangaan, (een deel van) je opgebouwde vermogen wilt verzilveren of een compagnon zoekt om samen verdere groei van je onderneming mee te realiseren. Herkenbaar? Ook hiermee helpen wij je.

  Ten aanzien van de opvolger of overnemer is een van de eerste vragen: welk type koper is passend voor jou en je bedrijf? Is dat wellicht iemand binnen het bedrijf of de familie? Of juist een externe persoon die (aanvullende) toegevoegde waarde kan inbrengen? Een strateeg of een investeerder? Eender welk type koper, kunnen wij samen met jouw actief op zoek gaan naar partijen die de potentie van jouw bedrijf verder willen benutten.

  De kern van de zaak is hoe dan ook een goed passende partij die aansluit op jouw persoonlijke wensen en bij het bedrijf! Voor wie niet over het juiste netwerk beschikt, is het vinden van een opvolger of compagnon een lastige opgave. Los daarvan is de vraag of de beste partij wel in je eigen netwerk te vinden is, of juist daarbuiten? Bovendien willen veel ondernemers de overdracht(intentie) van hun onderneming aanvankelijk in zekere anonimiteit houden, waarbij een bemiddelende partij als wij deze waarborg kunnen invullen.

  Wat doen we voor je?

  Hoofdzakelijk twee zaken:

  1. Het vinden van geschikte kandidaten voor bedrijfsovername, directieposten of management
  2. Begeleiden van het proces in die mate die jij nodig acht

  Dat laatste vraagt om extra toelichting. Dutch Dream Group is de kritische maar onafhankelijke blik die tijdens het hele proces over je schouder meekijkt. We nemen jouw wensen als uitgangspunt, maar kijken ook zelf naar waar een bedrijf om vraagt. Wat voor type ondernemer kan jouw bedrijf echt verder helpen? En als we die gevonden hebben, begeleiden wij jou bij het proces naar een transactie, of het nu een gehele of gedeeltelijke overname is.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Hoe vind ik een ondernemer voor een bedrijfsovername?

  Dat is juist iets waar wij bij Dutch Dream Group ons dagelijks mee bezighouden. Dat doen we zowel actief als passief. Passief in de zin dat we beschikken over een omvangrijke database met ondernemers die zoeken naar uitdaging en het kapitaal om dat te financieren. Actief in de zin dat we ondernemers recruiten, op basis van het opgestelde profiel. Als je ons inschakelt, verwacht je immers een goede match. Een match met jou, jouw persoonlijke wensen, maar vooral ook een match met je bedrijf.

  Op basis van een gezamenlijk opgesteld profiel, gaan wij op zoek. Gesteund door 20 jaar ervaring, een database opgebouwd in die periode en ons uitgebreide netwerk, screenen we ondernemers op ervaring, motivatie en visie. Deze zeer concrete stappen nemen we je uit handen. Pas wanneer het in onze ogen klopt, leggen we een kandidaat aan je voor.

   Neem contact met ons op.


   Ja, ik blijf graag op de hoogte

   Door dit formulier te verzenden gaat u akkoord met de privacyverklaring

   De diensten van Dutch Dream Group