Stagiair Onderzoek Bedrijfsovernames

John Geenen
Senior adviseur/ mede-eigenaar

Vacature Stagiair Onderzoek Bedrijfsovernames

Raak jij geïnspireerd door ondernemerschap en hebben fusies of overnames jouw specifieke interesse? Dan is deze stageplek wellicht iets voor jou.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student(e) die onderzoek naar bedrijfsovernames in de MKB-markt wil doen. Naast het onderzoek krijg je alle mogelijkheden om actief ervaring op te doen in het consultancyvak. De opdracht is in nader overleg in te vullen, waarbij we zorgen voor een goede aansluiting met jouw opleiding. Vanzelfsprekend bieden wij goede en intensieve begeleiding en kun je van onze expertise en ons netwerk gebruik maken.

Wie we zijn…
Dutch Dream Group is een middelgroot adviesbureau met vestigingen in Arnhem, Veghel, Rotterdam en Amsterdam. Wij begeleiden ondernemers bij aankoop of verkoop van bedrijven, waarbij onze focus ligt op ondernemers en ondernemingen met een zakelijke en persoonlijke groeiambitie.

Vanaf haar oprichting (1991) adviseert, begeleidt, inspireert en activeert Dutch Dream Group de ondernemer in alle fasen van zijn bedrijfsvoering: van de start van een bedrijf (vaak door overname), de realisatie van waardegroei (opvolging is hier een onderdeel van) tot en met de verkoop van het bedrijf. Aandacht voor de groei van mens én bedrijf zit diep in de cultuur van de Dutch Dream Group verankerd.

Sinds juni 2013 maken wij als zelfstandige onderneming deel uit van KplusV.

En wat willen wij van jou?
Je bevindt je in de afrondende fase van een academische of hbo-opleiding met een financieel economische achtergrond. Bij voorkeur met een specialisatie richting fusies en overnames en ondernemerschap. Je hebt interesse voor het midden- en kleinbedrijf en bent op zoek naar een (afstudeer-)opdracht.

De stageperiode zou kunnen starten in september en bedraagt minimaal 5 maanden, waarbij een fulltime (40 uur) stageweek geen vereiste is.

Wat we bieden…
We bieden een omgeving waarin je binnen een duidelijk kader veel vrijheid krijgt om je opdracht uit te voeren. We betalen een marktconforme stagevergoeding. Werken vanuit onze vestiging in Amsterdam heeft onze voorkeur.

Informatie en nadere kennismaking
Spreekt bovenstaande je aan en heb je de ambitie om je zakelijk en persoonlijk verder te ontwikkelen? Stuur dan per mail je cv met motivatiebrief naar j.geenen@dutchdreamgroup.nl. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met John Geenen, telefoon 06-27085554.