Adviseur Bedrijfsovername

John Geenen
Senior adviseur/ mede-eigenaar

Vacature Adviseur Bedrijfsovername

Ben jij een ondernemende adviseur bedrijfsovername?

Het persoonlijk begeleiden van ondernemers spreekt je aan en professionaliteit vind je zeer belangrijk. Je bent graag betrokken bij het begeleiden van verkoop transacties waarbij je samen met ondernemers voor succes gaat. Het gaat vooral om opdrachten waarbij een ondernemer zijn onderneming win verkopen aan een investeerder, strateeg of het management of een Management Buy In kandidaat. Je bent in staat om zelfstandig relaties op te bouwen met ondernemers en adviesopdrachten uit te voeren samen met ons team. Ook kun je op een inspirerende manier invulling geven aan inhoudelijke workshops. Je beleeft plezier aan het actief bouwen aan ons relatienetwerk en brengt bij voorkeur een eigen netwerk mee.

Wie we zijn…….
Dutch Dream Group is een middelgroot adviesbureau met op dit moment vestigingen in Arnhem, Veghel, Rotterdam en Amsterdam. Wij begeleiden ondernemers bij aankoop of verkoop van bedrijven, waarbij onze focus ligt op ondernemers en ondernemingen met een zakelijke en persoonlijke groeiambitie.

Vanaf haar oprichting (1991) adviseert, begeleidt, inspireert en activeert Dutch Dream Group de ondernemer in alle fasen van zijn bedrijfsvoering: van de start van een bedrijf (vaak door overname), de realisatie van waardegroei  (opvolging is hier een onderdeel van) tot en met de verkoop van het bedrijf. Aandacht voor de groei van mens én bedrijf zit diep in de cultuur van de Dutch Dream Group verankerd. Sinds juni 2013 maken wij als zelfstandige onderneming deel uit van KplusV.

Wie wij zoeken
Wij zijn op zoek naar een adviseur bedrijfsovername met:

  •  2-6 jaar relevante werkervaring als overnameadviseur (in het MKB)
  •  afgeronde hbo- of wo-opleiding
  •  goede financiële basiskennis
  •  een klantgerichte én commerciële instelling
  •  affiniteit met MKB-ondernemerschap
  •  praktische betrokkenheid bij bedrijfsovernames en overnameadvisering (memoranda en waarderingen opstellen)
  •  communicatieve vaardigheden.

Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan en wilt je inzetten door zelfstandig en resultaatgericht overnames te begeleiden.

En wat wij bieden…
Als adviseur bedrijfsovername bij Dutch Dream Group werk je nauw samen met een professioneel en
gemotiveerd multidisciplinair team. Wij bieden je een uitdagende ondernemende adviseurspositie met een aantrekkelijke beloning. Wij zijn een bedrijf met ambitie. We bieden je veel ruimte is voor eigen initiatief, zelfstandigheid en persoonlijke groei. Opleidingen en persoonlijke ontwikkelingstrajecten zijn bespreekbaar.
Dutch Dream Group werkt landelijk en houdt kantoor in Arnhem, Veghel, Rotterdam en Amsterdam. Het gaat om een volledig dienstverband dat in overleg ook parttime ingevuld kan worden (minimaal 36 uur per week).

Informatie en solliciteren
Spreekt bovenstaande vacature je aan? Bel dan voor meer informatie met John Geenen, senior
adviseur / mede-eigenaar, via T 06-27085554 of stuur je sollicitatie met motivatie per email aan j.geenen@dutchdreamgroup.nl.