Commerciële en ondernemende student economie gezocht

John Geenen
Senior adviseur/
Directeur

Vacature Commerciële en ondernemende student economie gezocht (m/v)

Wij zoeken studenten die in de laatste fase van hun (economie) studie zitten en op flexibele basis ervaring op willen doen in de fusie- en overnamemarkt. Wij werken met en voor ondernemers dus affiniteit met ondernemerschap is essentieel.

Je bent in staat om zelfstandig te werken als onderdeel van een professioneel en gemotiveerd team. Jij stelt documenten op en maakt marktanalyses. Je werkt actief mee in het vinden van de juiste matches voor onze klanten. Specifieke doelgroepen die jij zult begeleiden zijn investeerders voor wie we ondernemers zoeken (recruitment) en ondernemers die een onderneming willen kopen of verkopen. Het begrijpen van de drijfveren en ambities van deze partijen is een belangrijk onderdeel van je werk.

Creativiteit, een goede analytische blik en een gezonde portie ondernemerschap zijn noodzakelijk.

Wie wij zoeken

  • Affiniteit met het MKB en ondernemerschap
  • WO of HBO werk- en denkniveau
  • Economische basiskennis en interesse in verdienmodellen van ondernemingen
  • Communicatief sterk en creatief in het meedenken en zien van kansen
  • Minimaal 10 uur per week beschikbaar voor een langere periode (kantoor Amsterdam of Rotterdam)

Wie zijn wij

Dutch Dream Group adviseert ondernemers bij de aankoop en verkoop van hun onderneming, de realisatie en financiering van bedrijfsgroei (al dan niet in combinatie met een externe participant) en het realiseren van management buy-in en management buy-out trajecten. Naast financieel resultaat is aandacht voor de groei van mens én bedrijf diep in onze cultuur en manier van werken verankerd. Een bedrijf (ver)kopen gaat gemoeid met emotie en dat begrijpen wij bij Dutch Dream zeer goed.

Daarnaast houden we ons bezig met recruitment voor ondernemingen en investeerders onder het label Navigator Network. Voor hen vinden we ondernemers en professionals die direct de juiste impulsen kunnen geven aan hun ondernemingen. Dutch Dream Group werkt verder samen met KplusV en Thexton Armstrong. Wij opereren zelfstandig van elkaar en benutten elkaars expertise en netwerken intensief.

We werken vanuit Amsterdam (Science Park) maar de collega’s bevinden zich ook in de kantoren in Arnhem, Rotterdam, Veghel en Laren (Navigator Network).

Wat wij bieden

  • Een leuke bijverdienste
  • Opdoen van relevante werkervaring in de fusie- en overnamemarkt
  • Samen met een professioneel team ondernemersambities realiseren

Pas jij perfect bij de bovenstaande vacature? Bel dan voor meer informatie met John Geenen, senior adviseur/mede-eigenaar: 06-27085554 of stuur je sollicitatie met motivatie per e-mail aan j.geenen@dutchdreamgroup.nl.