Junior Bedrijfsovername Adviseur

John Geenen
Senior adviseur/
Mede-eigenaar

Vacature Junior Adviseur Bedrijfsovername

Ben jij een ondernemende junior adviseur bedrijfsovername?

Als junior bedrijfsovername-adviseur ben je de persoonlijke begeleider bij bedrijfsovernames, fusies, aan- en verkoopprocessen, MBI- en MBO-trajecten en het zoeken van investeerders. In het begin van je carrière als adviseur zul je hands-on meedraaien in verschillende transacties, om kennis te maken met het vak en ervaring op te doen. Vanaf dag één heb je veel contact hebben met ondernemers. Om hierin succesvol te kunnen zijn, zal je jouw passie voor het ondernemerschap moeten aanwenden.

Samen met een senior adviseur, ondernemers en investeerders ga je voor een succesvolle transactie, waarbij zowel het financiële resultaat als een menselijke klik voorop staan. Je werkt nauw samen met een professioneel en gemotiveerd team aan meerdere projecten. Binnen deze functie is er veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei, zelfstandigheid is daarom gewenst.

Wie wij zoeken:

  • 0-3 relevante werkervaring als overname-adviseur
  • Aantoonbare kennis en ervaring c.q. affiniteit met het midden- en kleinbedrijf
  • Afgeronde HBO- en/of WO-opleiding
  • Financieel goed onderlegd
  • Communicatief sterk en in staat om zelfstandig relaties op te bouwen
  • Commerciële instelling, aantoonbaar in staat om eigen opdrachten te acquireren

Wie zijn wij
Vanaf onze oprichting in 1991 adviseert, begeleidt en activeert Dutch Dream Group zelfbewuste ondernemers bij de aankoop en verkoop van ondernemingen, de realisatie van (en financiering voor) bedrijfsgroei, het ontwikkelen van ondernemerstalent en het realiseren van opvolging. Daarnaast houden we ons bezig met recruitment voor investeerders. Voor hen vinden we ondernemers die direct de juiste impulsen kunnen geven aan hun investeringen.

Aandacht voor de groei van mens én bedrijf is diep in onze cultuur en manier van werken verankerd. Een bedrijf (ver)kopen gaat gemoeid met emotie en dat begrijpen wij bij Dutch Dream maar al te goed. Wij vinden de geschikte (ver)koper of financiële partij, die zowel financieel als persoonlijk de beste klik heeft met onze klant.
Dutch Dream Group maakt onderdeel uit van KplusV. Wij opereren beiden zelfstandigen maar benutten elkaars expertise en netwerken intensief.

Wat wij bieden
Wij bieden je een uitdagende junior adviseurspositie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en mogelijkheden om te groeien tot een senior adviseur. Vanuit een professioneel en gemotiveerd team zullen wij je ondersteunen in de rol als adviseur. Wij bieden veel ruimte voor eigen ondernemerschap en een aantrekkelijke beloning. Opleidingen en ontwikkeling wordt gestimuleerd en is dus zeker bespreekbaar. Dutch Dream opereert landelijk en beschikt over kantoren in Amsterdam, Arnhem, Veghel en Rotterdam.

Pas jij perfect bij de bovenstaande vacature? Bel dan voor meer informatie met John Geenen, senior adviseur/mede-eigenaar: 06-27085554 of stuur je sollicitatie met motivatie per e-mail aan j.geenen@dutchdreamgroup.nl.