Vacature Marketingcommunicatie professional

Jos Schelfhout
Recruitment consultant

Vacature Marketing & Communicatie professional

Ben jij de professional, ZZP-er of freelancer die wij zoeken…

Iemand die zelfstandig en hands-on de verantwoordelijkheid oppakt voor onze marketing- en communicatie-werkzaamheden. Iemand die een goede vertaling kan maken van de propositie van Dutch Dream Group en nadenkt over de juiste branding die past bij de behoefte van de verschillende doelgroepen die wij bedienen. In jouw rol ben je zeer proactief, gestructureerd en ontzorg je ons team.

Jouw taken zijn onder andere:

 • Opstellen en uitvoeren van het marketing-jaarplan
 • Opstellen, adviseren en uitvoeren van het communicatieplan
 • Ontwikkelen, onderhouden en redigeren van (content voor) website, (online) campagnes nieuwsbrieven en fysieke en digitale promotiematerialen
 • Verzorgen en ondersteunen van interne en externe evenementen
 • Conversie management: lead generatie, analyseren, verbeteren en beheren van de verschillende (online) kanalen

Functie-eisen

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau in een commerciële richting
 • Je bent leergierig, nieuwsgierig en gaat graag creatief op zoek naar nieuwe mogelijkheden
 • Je werkt graag samen met diverse collega’s
 • Je bent scherp, stelt kritische vragen en denkt proactief mee
 • Je bent sterk in de Nederlandse taal en houdt van effectieve en to-the-point communicatie en weet de juiste ‘toon’ te pakken
 • Je beschikt over kennis van online marketing/media
 • Je houdt van innovatie en hebt gevoel voor stijl

Wie zijn wij
Vanaf onze oprichting in 1991 adviseert, begeleidt en activeert Dutch Dream Group zelfbewuste ondernemers bij de aankoop en verkoop van ondernemingen, de realisatie van (en financiering voor) bedrijfsgroei, het ontwikkelen van ondernemerstalent en het realiseren van opvolging. Daarnaast houden we ons bezig met recruitment voor investeerders. Voor hen vinden we ondernemers die direct de juiste impulsen kunnen geven aan hun investeringen.

Aandacht voor de groei van mens én bedrijf is diep in onze cultuur en manier van werken verankerd. Een bedrijf (ver)kopen gaat gemoeid met emotie en dat begrijpen wij bij Dutch Dream Group maar al te goed. Wij vinden de geschikte (ver)koper of financiële partij, die zowel financieel als persoonlijk de beste klik heeft met onze klant.
Dutch Dream Group maakt onderdeel uit van KplusV. Wij opereren beiden zelfstandigen maar benutten elkaars expertise en netwerken intensief.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende parttime-functie in een succesvolle en innoverende organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat. Het salaris (uur- of dagtarief) wordt gebaseerd op je relevante ervaring, inpasbaarheid en opleiding. Deze functie kan ook op ZZP-basis of als freelancer worden ingevuld.

Ben je naar aanleiding van bovenstaande vacature enthousiast? Stuur dan een korte motivatie en cv naar Jos Schelfhout: j.schelfhout@dutchdreamgroup.nl

Nog vragen over deze rol? Bel dan voor meer informatie met Jennifer Vink, search & match-adviseur: 06-27085500 of e-mail je vragen naar j.vink@dutchdreamgroup.nl.

ga('create', 'UA-63394827-1', 'auto', ); ga('send', 'pageview');