Recruitment consultant

John Geenen
Senior adviseur/ mede-eigenaar

Vacature Recruitment consultant

Kom jij het verschil maken als ons nieuwe Recruitment consultant?

Als zelfstandig werkend recruitment consultant maak je onderdeel uit van een professioneel en gemotiveerd team. Jij bent het aanspreekpunt in het gehele werving en selectie-proces voor onze klanten; dit zijn ondernemers die een bedrijf willen verkopen of kopen. Specifieke doelgroepen die jij zal begeleiden zijn investeerders voor wie we ondernemers zoeken (recruitment) en Management Buy In-kandidaten (MBI). Het begrijpen van de persoonlijke drijfveren en ambities van ondernemers in het algemeen en die van jouw klanten specifiek, is daarom een belangrijk onderdeel van je werk.

Door constructief contacten uit ons uitgebreide netwerk te onderhouden en verder op te bouwen, maak jij het verschil voor onze klanten. Het proactief zoeken en benaderen van bedrijven die aansluiten bij de wensen van jouw klanten is wat wij van jou verwachten. Creativiteit, een goede analytische blik en een gezonde portie ondernemerschap zijn hiervoor wenselijk én noodzakelijk.

Wie wij zoeken
• 5+ jaar relevante werkervaring binnen recruitment, werving & selectie of vergelijkbare functie
• Affiniteit met het mkb en ondernemerschap
• HBO werk- en denkniveau
• Economische basiskennis en interesse in verdienmodellen van ondernemingen
• Communicatief sterk en in staat om zelfstandig relaties op te bouwen
• Commerciële instelling

Wie zijn wij
Vanaf onze oprichting in 1991 adviseert, begeleidt en activeert Dutch Dream Group zelfbewuste ondernemers bij de aan- en verkoop van ondernemingen, de realisatie van (en financiering voor) bedrijfsgroei, het ontwikkelen van ondernemerstalent en het realiseren van opvolging. Daarnaast houden we ons bezig met recruitment voor investeerders. Voor hen vinden we ondernemers die direct de juiste impulsen kunnen geven aan hun investeringen.

Aandacht voor de groei van mens én bedrijf is diep in onze cultuur en manier van werken verankerd. Een bedrijf (ver)kopen gaat gepaard met emotie en dat begrijpen wij bij Dutch Dream maar al te goed. Wij vinden de geschikte (ver)koper of financiële partij, die zowel financieel als persoonlijk de beste klik heeft met onze klant.

Dutch Dream Group maakt onderdeel uit van KplusV. Wij opereren beiden als zelfstandige bedrijven maar benutten elkaars expertise en netwerken intensief.

Wat wij bieden
Wij bieden je een uitdagende positie (minimaal 32 uur, locatie Amsterdam) met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Vanuit een professioneel en gemotiveerd team zullen wij je ondersteunen in de rol als Recruitment consultant. Wij bieden veel ruimte voor eigen initiatief en een aantrekkelijke beloning. Dutch Dream opereert landelijk en beschikt over kantoren in Amsterdam, Arnhem en Den Bosch.

Interesse gewekt?
Stuur dan je cv en motivatie naar John Geenen, directeur: j.geenen@dutchdreamgroup.nl.
Nog vragen over deze rol? Bel dan voor meer informatie met Jennifer Vink, search & match-adviseur: 06-27085500 of e-mail je vragen naar j.vink@dutchdreamgroup.nl. Jij hoort dan van ons!