Senior Associate

John Geenen
Senior adviseur/

Mede-eigenaar

Vacature Senior Associate

Ben jij een ondernemende senior associate?

Als senior associate werk je samen met Dutch Dream Group als zelfstandig adviseur aan bedrijfsovernames, MBI, MBO’s en financiering. Samen met ondernemers en investeerders ga je voor een succesvolle transactie, waarbij zowel het financiële resultaat als de menselijke maat relevant zijn. Je opereert als zelfstandig ondernemer maar onder de vlag van Dutch Dream Group, waardoor je toegang hebt tot ons netwerk, onze systemen (CRM, mailing, etc.) en alle relevante services (masterclasses, marketing, facturatie, etc.). Je werkgebied is heel Nederland, maar met name in de regio’s Noord-Nederland, Oost-Nederland en Zuidwest-Nederland zien wij nog volop kansen.

Wie wij zoeken
• Bij voorkeur werkzaam/woonachtig in het noorden, oosten of zuidwesten van Nederland.
• Relevante werkervaring als overnameadviseur
• Financieel goed onderlegd met commerciële instelling
• Communicatief sterk en in staat om zelfstandig relaties op te bouwen
• Beschikt over een stevig eigen netwerk

Wie zijn wij
Vanaf onze oprichting in 1991 adviseert, begeleidt en activeert Dutch Dream Group zelfbewuste ondernemers bij de aankoop en verkoop van een onderneming, de realisatie van (en financiering voor) bedrijfsgroei, het ontwikkelen van ondernemerstalent en het realiseren van opvolging. Daarnaast houden we ons bezig met recruitment voor investeerders. Voor hen vinden we ondernemers die direct de juiste impulsen kunnen geven aan hun investeringen.

Aandacht voor de groei van mens én bedrijf is diep in onze cultuur en manier van werken verankerd. Een bedrijf (ver)kopen gaat gemoeid met emotie en dat begrijpen wij bij Dutch Dream maar al te goed. Wij vinden de geschikte (ver)koper of financiële partij, die zowel financieel als persoonlijk de beste klik heeft met onze klant.

Dutch Dream Group maakt onderdeel uit van KplusV. Wij opereren beiden zelfstandig en benutten elkaars expertise en netwerken intensief.

Wat wij bieden
Wij bieden je een uitdagende en ondernemende samenwerking als associate. Dutch Dream Group organiseert maandelijks workshops voor (potentiële) klanten met onderwerpen als bedrijfswaardering en juridische aspecten. Jij als zelfstandig adviseur hebt toegang tot alle services en netwerken van Dutch Dream Group, waarbij onze insteek is om een win-winsituatie te creëren. Opleidingen en dergelijke worden gestimuleerd en zijn zeker bespreekbaar. Dutch Dream opereert door heel Nederland en beschikt over kantoren in Amsterdam, Arnhem, Veghel en Rotterdam.

Spreekt bovenstaande vacature je aan? Bel dan voor meer informatie met John Geenen, senior adviseur/mede-eigenaar: 06-27085554 of stuur je sollicitatie met motivatie per email aan j.geenen@dutchdreamgroup.nl.