Gezocht: Operationeel Manager met groei richting Operationeel Directeur

Voor een van onze relaties gespecialiseerd in ICT oplossingen en diensten zijn wij op zoek naar een Operationeel Manager met groei richting Operationeel Directeur. De operationeel manager zal tzt samen met twee andere personen de verantwoordelijkheid voor de organisatie dragen.

De gezochte kandidaat zal een stevig ondernemend profiel hebben. Onze relatie is de afgelopen jaren hard gegroeid, er is flink geïnvesteerd en de zaken zijn goed onder controle, waardoor 2022 financieel zeer goed is afgesloten. Met de lopende projecten zet de groei zich in 2023 door.

De operationeel manager is verantwoordelijk voor de aansturing van een tweetal afdelingen, Service en Operations, samen ongeveer 20 personen en maakt deel uit van het MT. Er wordt gezocht naar iemand die samen met de andere MT leden strategisch verantwoordelijk is voor het bepalen van de koers van de organisatie, maar ook met de voeten in de klei staat als project verantwoordelijke. Als meewerkend voorman steekt de operationeel manager de handen uit de mouwen en is verantwoordelijk voor het zelfstandig managen van diverse projecten. Door zelf aan het roer te staan, begrijp je als geen ander welke projecten aansluiten bij en passen binnen de dienstverlening en groei van de organisatie. Ofwel de operationeel manager kan de scope van een project bepalen, rentabiliteit, managet de verwachting, en durft indien nodig nee te zeggen. Brengt efficiency door het optimaliseren van processen, bundelen van vragen en strak laten verlopen van transities. Deze persoon heeft de senioriteit om grote bedrijven/instanties te overtuigen, ingewikkelde gesprekken te voeren en tenders te begeleiden. Daarnaast brengt de operationeel manager cohesie tussen de afdelingen die momenteel door twee aparte personen worden aangestuurd. Met het MT wordt gekeken hoe de organisatie in te richten om te groeien.

Profielnr.
Regio
Branche
Type overname
Circa 6 FTE

Schrijf je in om ons profielenoverzicht te ontvangen

Solliciteer direct